background img
banner
banner

Άρεσε στην Πάτρα το 1ο ΓΕΛ Αιγίου 1-1 έχασε στα πέναλτι

Με το αντίστοιχο ΓΕΛ Πάτρας έπαιξε στα Προσφυγικά το 1ο Λύκειο Αιγίου σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1, αλλά κατά γενική ομολογία οι μαθητές του Αιγίου ήσαν ανώτεροι και ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο όταν έκλεισαν στα καρέ τους γηπεδούχους.

Η Πάτρα προηγήθηκε με τον Χριστόπουλο στο 19΄, ισοφάρισε 1-1 στο 45΄ με τον Λάμκα το ΓΕΛ Αιγίου, έχασε πλήθος ευκαιριών στη συνέχεια για να πάει έτσι η συνάντηση στα πέναλτι. Εκεί ο τερματοφύλακας Πετρόπουλος του ΓΕΛ Πάτρας και του Δαβουρλή αναδείχθηκε MVP, αποκρούοντας πέρα από τις προσπάθειες των μαθητών του Αιγίου στην κανονική διάρκεια του αγώνα και τις εκτελέσεις πέναλτι των Μπλάντα και Κάσα. Μόνο ο Γκιόκα ήταν εύστοχος από το Αίγιο, ενώ ο Μυλωνάς έστειλε την μπάλα άουτ. Οι νικητές θα συνεχίσουν στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στη συνέχεια τον νικητή του αγώνα Ηλεία – Αιτωλοακαρνανία.

1ο ΓΕΛ Αιγίου (Κ. Βελισσαρόπουλος – Μ. Κοκκοτή): Κουρτάκης, Κάσα, Τιμοθέου, Τσέλα (67’ Γκιόκα), Μπλάντα, Αναστόπουλος, Χύσα, Βαγενάς (70’ Σταυρίδης), Θεοφανόπουλος (36’ Λάμκα), Σπυρόπουλος, Μυλώνας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr