background img
banner
banner

Ποντάρει στη δυνατή άμυνα η Θύελλα Αιγίου

ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Η Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ύστερα από 15 αγώνες τα στατιστικά των ομάδων έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν, όπως επίσης και οι δυνατότητες που διαθέτουν στους αγωνιστικούς χώρους.
Για το τελευταίο έπρεπε να περιμένουμε το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, εκεί όπου δεν κινήθηκαν ιδιαίτερα τα σωματεία.
Θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Αχιλλέα Καμαρών, αφού ύστερα από τις μεταγραφικές προσθήκες που έκανε, περιμένει λογικά καλύτερες μέρες και καλύτερα αποτελέσματα.

Σταθερά καλύτερη άμυνα η Θύελλα Αιγίου

Με μια ήττα και μια ισοπαλία στο παθητικό της, η Θύελλα Αιγίου ποζάρει στον βαθμολογικό πίνακα με την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί 12 γκολ σε 15 παιχνίδια. Δεν είναι λίγα, είναι όμως λιγότερα σε σύγκριση με τα άλλα σωματεία του 2ου ομίλου.

Πολύ καλή άμυνα διαθέτει και ο Φοίνικας / Ζήρια, αν και βρίσκεται στο όριο της ζώνης κινδύνου.
Η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη δέχεται δύσκολα γκολ, όπως αποδεικνύεται και από τις ήττες που έχει κάνει. Αναλυτικά στα 4 από τα 5 παιχνίδια που έχει χάσει, έχει ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, εξαίρεση η επικράτηση 3-0 της ΑΕ Καλαβρύτων.

Με ένα γκολ / παιχνίδι, ο Φοίνικας / Ζήρια θα μπορούσε να βρίσκεται σε ψηλότερη βαθμολογική θέση, έχει όμως χαμηλές επιδόσεις στην επίθεση 15 γκολ έχει δεχτεί και άλλα τόσα έχει βάλει.

Με καλύτερη επίθεση και το απόλυτο εντός έδρας η ΑΕ Καλαβρύτων

Με ενεργητικό 53 γκολ, η ΑΕ Καλαβρύτων διαθέτει την καλύτερη επίθεση στον 2ο όμιλο. Την ακολουθεί η Θύελλα Αιγίου με 44 γκολ και ο Αετός Ρίου με 40. Επίσης η ομάδα των Καλαβρύτων πρωτοπορεί και στις εντός έδρας επιτυχίες, αφού έχει καταφέρει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δημιουργώντας έτσι το γήπεδο Καλαβρύτων απόρθητο κάστρο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr