background img
banner
banner

Με γραφεία ξανά… από τον λαό για τον λαό

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Η εποχή που τα χωριά της ελληνικής επικράτειας ήταν «βαμμένα» πράσινα και γαλάζια και που ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είχαν παντού γραφεία, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, είναι βέβαιο πως έχει περάσει προ πολλού.  Ειδικά δε στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, φαίνεται πως διανύουμε μία περίοδο δυναμικής «επανεκκίνησης» με… έμπνευση από τα παλιά και τον ιδρυτή του Κινήματος, αλλά και με έμφαση στο «τώρα», που απαιτεί εγρήγορση, δυνατό πολιτικό λόγο και άγγιγμα του παλμού του κόσμου.

Άλλωστε, αυτή ήταν πάντα η δυναμική του ΠΑΣΟΚ. Κι αυτή την επαφή επιδιώκουν στο «restart» οι συνεχιστές του Ανδρέα Παπανδρέου. Ως κόμμα δε λαϊκής βάσης, στηρίζεται στον κόσμο του για να γίνει πάλι δυνατό. Με αυτό το σκεπτικό, στην πρόσφατη μεγάλη εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιγιαλείας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, ζητήθηκε από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, η στήριξη της προσπάθειας ώστε η παρουσία του Κινήματος σε κάθε μέρος της Ελλάδας, να είναι αισθητή. Ζητήθηκε έτσι και γραπτώς η συμβολή όποιου δύναται ώστε να στηθεί το νέο γραφείο της Συντονιστικής, το οποίο θα λειτουργεί ως «ορμητήριο» του Κινήματος στο Αίγιο. Όπως τονίστηκε το χαρτί που συμπλήρωνε όποιος επιθυμούσε, ΄΄μόνο με την προσφορά όλων μας θα μπορέσουμε και πάλι να αποκτήσουμε γραφείο στην Αιγιάλεια΄΄, με κατανόηση πάντα και γνώση των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Γ. Γεωργόπουλος: ΄΄Έχουμε περάσει σε μία νέα φάση οργανωτικής δομής΄΄

Ερωτηθείς από τo protionline.gr για την ανταπόκριση των μελών του Κινήματος, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Γιώργος Γεωργόπουλος, επισήμανε: ΄΄Έχουμε περάσει σε μία νέα φάση οργανωτικής δομής του Κινήματος και προσπαθούμε με ίδια μέσα χωρίς να επιβαρύνουμε το κόμμα, να δημιουργήσουμε ένα γραφείο στην Αιγιάλεια, με τη βοήθεια των μελών που υποστηρίζουν τον αγώνα μας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή, είμαστε πολύ κοντά στο να το υλοποιήσουμε και σύντομα θα έχουμε γραφείο. Θα δούμε πολύ σύντομα να επανασυστήνονται τα γραφεία, οι «βάσεις», διότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κίνημα λαϊκής βάσης και τα μέλη «το παίρνουν στα χέρια τους» και δεν περιμένουν κεντρικά να τους εξασφαλίσουν στέγη.
Δεν είμαστε ένα κίνημα καρεκλοκένταυρων. Είμαστε ένα κίνημα προερχόμενο από τον λαό για τον λαό.
Σίγουρα, όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές, θα έχουμε εντονότερη παρουσία προς όλα τα σημεία΄΄.

Με κλιμάκια και στα πιο απομακρυσμένα χωριά

Ποιο είναι όμως το κλίμα και τι εισπράττουν από την επαφή τους με τον κόσμο οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ; ΄΄Η συμμετοχή στη μεγάλη εκδήλωσή μας για την κοπή της πίτας της Συντονιστικής Επιτροπής Αιγιαλείας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δηλώνει ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να ακολουθήσει το μήνυμα του Κινήματος για την επόμενη μέρα. Οι επαφές με τον κόσμο συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, μιλάμε με φορείς και με απλούς πολίτες, έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα επαφών σε όλη την Αιγιάλεια μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές μας, με κλιμάκια που θα φτάσουν και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Αιγιάλειας και θα μπορέσουμε να ακούσουμε την ανάγκη του κόσμου, να μιλήσουμε με τους πολίτες, διότι ο κόσμος βιώνει μία δραματική κατάσταση και πλέον η κυβέρνηση, δεν μπορεί με ψέματα να καλύπτει τις αλήθειες. Ο κόσμος κατανοεί ότι δεν μπορούν με επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης να καλύπτονται οι οδυνηρές αλήθειες που βιώνει΄΄, επισήμανε ο κ. Γεωργόπουλος.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί στο ζήτημα που έχει θλίψει αλλά και αγανακτήσει όλους τους Έλληνες. ΄΄Το μεγάλο ζήτημα είναι το τραγικό συμβάν των Τεμπών που μας έχει συντρίψει. Κι αφού κατακάτσει λίγο το συναίσθημα και δώσουμε τη συμπόνια μας προς τους ανθρώπους και τις οικογένειες που επλήγησαν, θα πρέπει να εξετάσουμε ως χώρα πώς μπορούμε να πάμε μπροστά και να μην τα ξαναβρούμε αυτά μπροστά μας. Το γεγονός ότι πενθούμε όλοι για τον χαμό τόσων ανθρώπων, δεν σημαίνει ότι παραμερίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται στην περιοχή μας ώστε να έρθουν στην επιφάνεια οι ευθύνες. Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε την αδιαφορία των κυβερνητικών βουλευτών για τα θέματα της Αιγιάλειας. Θα συνεχίσουμε τη δράση μας και θα αποκαλύψουμε τα ψέματά τους΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr