background img
banner
banner

Στο Ρίο με Αετό η πρωτοπόρος Θύελλα Αιγίου

ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Σε ένα γήπεδο που είχε πάρει την πρόκριση στο κύπελλο ΕΠΣΑ θα επιστρέψει η Θύελλα Αιγίου, στοχεύοντας να επαναλάβει ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Από τις ισχυρότερες έδρες το Ρίο, με τον γηπεδούχο Αετό να έχει έξι νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα.

# Ο Ηρακλής Π. θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην 3η θέση που βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική οφελημένος από τα άλλα αποτελέσματα. Μετά την Ροδιά παίζει πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στα Προσφυγικά με την ΑΕ Αρόης, που τον ακολουθεί στην 4η θέση με έναν βαθμό διαφορά.

# Ο Δαβουρλής από την 5η θέση της βαθμολογίας θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Καμαρών αναζητώντας τη νίκη που θα του είναι ευνοϊκή με οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει στο παιχνίδι ΑΕ Αρόης – Ηρακλής Πατρών.

# Ένα μόνο παιχνίδι με εκπροσώπους από την Αιγιάλεια περιλαμβάνει η 17η αγωνιστική και είναι στο γήπεδο Πλαστήρα. Η ΑΕ Αιγίου θα υποδεχτεί τον ισόβαθμό της Αστέρα Τέμενης, σε μια συνάντηση που το βαθμολογικό ενδιαφέρον περιέχει μεγάλα συμφέροντα για τον νικητή.

# Σημαντική είναι και η μάχη που θα δοθεί στο γήπεδο των Καμαρών. Ο Φοίνικας / Ζήρια θα αντιμετωπίσει το Ζαβλάνι και σε περίπτωση νίκης θα αλλάξουν θέση στην ζώνη κινδύνου.

# Στο Προάστειο η Αργυρά αισθανόμενη έντονα τον κίνδυνο του υποβιβασμού, θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Φλόγα, που εξακολουθεί να αγνοεί κάποιο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Ροδιά.

Δεν κατεβαίνει στα Καλάβρυτα το Α. Καστρίτσι

Με έγγραφό του προς την ΕΠΣΑ το σωματείο Ανω Καστρίτσι ενημέρωσε ότι δεν δύναται να συμπληρώσει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕ Καλαβρύτων. Κατόπιν τούτου οι γηπεδούχοι κερδίζουν άκοπα 3-0 άνευ αγώνος.

Ξεκίνησε στα Καλάβρυτα η προετοιμασία των Παλαιμάχων, που προπονούνται κάθε Τετάρτη βράδυ στις 8:00 από τον προπονητή Κωστή Βλάχο και υπό την αιγίδα της ΑΕΚ.
Έχουν ήδη προγραμματιστεί δυο αγώνες που είναι με τους Παλαίμαχους της Παναχαϊκής την Δευτέρα 20/3 και με ομάδα Επιλέκτων την Πέμπτη 30/3.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr