background img
banner
banner

Έδειξε την τεράστια δυναμική στην Ανατ. Αιγιάλεια!

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ήταν μία συγκέντρωση που επιβεβαίωσε τη δυναμική της παράταξης και τη στήριξη της Ανατολικής Αιγιάλειας στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας Κώστα Σπηλιόπουλου. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, περίπου 70 στελέχη της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» συγκεντρώθηκαν σε παραλιακό κατάστημα των Συλιβαινιωτίκων όπου, συμμετέχοντας σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, εστίασαν στα προβλήματα της Ανατολικής Αιγιάλειας, διακρίνοντας στο πρόσωπο του Κώστα Σπηλιόπουλου τον άνθρωπο που μπορεί να δώσει λύσεις και αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο.

Κώστας Σπηλιόπουλος: «Αναλύσαμε τους βασικούς στόχους και την πολιτική που θα ακολουθήσουμε»

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα, με χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και εξαγωγή συμπερασμάτων, ενώ «χαράχτηκαν οι γραμμές» του συνδυασμού για την Ανατολική Αιγιάλεια, που θα συμπεριληφθούν στις προγραμματικές του θέσεις. Ιδιαιτέρως ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα της πολυπληθούς συνάντησης, εμφανίστηκε μιλώντας στην «Π», ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος. ΄΄Πραγματοποιήθηκε μία μεγαλειώδης συνάντηση στελεχών μας, όπου συμμετείχαν περίπου 70 άτομα, κάποια εκ των οποίων είναι υποψήφιοι με την παράταξή μας και κάποιοι άλλοι απλά στελέχη από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αιγιαλείας. Αναλύσαμε τους βασικούς στόχους και την πολιτική που θα ακολουθήσουμε, αποφασίσαμε την κοινή γραμμή που πρέπει να έχουμε απέναντι στα μεγάλα ζητήματα του τόπου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και έγινε μία ευρεία συζήτηση΄΄, επισήμανε ο κ. Σπηλιόπουλος, προσθέτοντας:

΄΄Κατά γενική ομολογία, η περιοχή της Ανατολικής Αιγιάλειας έχει μείνει πίσω σε πάρα πολλούς βασικούς τομείς που είτε αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων είτε την αναπτυξιακή προοπτική, που η σημερινή δημοτική αρχή δεν έδωσε ποτέ. Είναι γεγονός ότι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις και τα έργα που χρειάζεται η Ανατολική Αιγιάλεια. Αντιθέτως, έχουμε εισπράξει την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου για τους χειρισμούς των ανθρώπων της δημοτικής αρχής΄΄.

Αναλύοντας τα σημεία στα οποία η Ανατ. Αιγιάλεια έχει… μείνει πίσω, ο κ. Σπηλιόπουλος τόνισε: ΄΄Τα μείζονα προβλήματα που υπάρχουν είναι η εγκατάλειψη των χωριών, τα θέματα του νερού, δηλαδή της ύδρευσης και της άρδευσης που δημιουργούν προβλήματα στις καλλιέργειες, τα ακριβά τιμολόγια, η έλλειψη αγροτικής υποδομής και βεβαίως η μη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους προέδρους των Κοινοτήτων. Η δημοτική αρχή στερείται σχεδιασμού και πλάνου κι αυτό αποδείχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της. Η ανατολική πλευρά του δήμου είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές και έχει μεγάλα πλεονεκτήματα, ωστόσο είναι απολύτως υποβαθμισμένη΄΄.

Χρ. Σπηλιωτόπουλος: «Βλέπουν την ελπίδα για ανάταση του τόπου, στο πρόσωπο του Κ. Σπηλιόπουλου»

Για τη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας στην Ανατ. Αιγιάλεια, μίλησε στo protionline.gr το μέλος της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός», έμπειρος αυτοδιοικητικός, Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, επισημαίνοντας τα εξής: ΄΄Το χαρακτηριστικό της συνάντησης αυτής ήταν ότι διεφάνη η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Εισπράξαμε τον ενθουσιασμό των παριστάμενων καθώς και την ελπίδα ότι πραγματικά κάτι μπορεί να αλλάξει στην Αιγιάλεια. Ο κόσμος της Ανατολικής Αιγιάλειας αποδέχεται με μεγάλη αγάπη τον νέο υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σπηλιόπουλο, γνωρίζοντας πως είναι ο μόνος που μπορεί να εργαστεί ώστε να δώσει στην Ανατολική Αιγιάλεια αυτό που το χρειάζεται. Λαμβάνοντας τα πολύ θετικά μηνύματα που έχουμε το τελευταίο δίμηνο από όλη την Αιγιάλεια και από το Αίγιο, ελπίζουμε όλοι ότι η Αιγιάλεια θα γίνει… ο νέος προορισμός!΄΄.

Έτοιμο μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου

Από την παράταξη του κ. Σπηλιόπουλου καθίσταται σαφές ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες μεγάλες συγκεντρώσεις στην εν λόγω περιοχή καθώς και στις υπόλοιπες του δήμου ώστε να παρουσιαστεί η πολιτική πρόταση του συνδυασμού. Ήδη χθες ανακοινώθηκαν πενήντα νέα ονόματα ανθρώπων που θα απαρτίζουν την παράταξη «Αιγιάλεια Προορισμός». ΄΄Έχουμε συγκροτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου μας στην ευρύτερη περιοχή και συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας. Γενικότερα, τον συνδυασμό μας θα στελεχώνουν υποψήφιοι που είτε κατέρχονται για πρώτη φορά στον πολιτικό «στίβο» και έχουν αξιόλογες προτάσεις και όρεξη για δουλειά, είτε είναι παλιά στελέχη με βαθιά εμπειρία και πολιτικό όραμα. Το κλίμα είναι αισιόδοξο και τα μέλη μας είναι άνθρωποι αποφασισμένοι να μετατρέψουν τα μεγάλα ζητήματα που μαστίζουν την περιοχή σε ανάπτυξη και ευημερία΄΄, κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας.

Ανακοινώθηκαν 50 νέα ονόματα υποψηφίων με τον συνδυασμό «Αιγιάλεια Προορισμός»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr