background img
banner
banner

Δωρεά απινιδωτή στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ»

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 6 Απριλίου το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας «Ο Άγιος Λεόντιος», με την προσφορά ενός φορητού απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας. Πρόκειται για μία αξιέπαινη χορηγία που ήρθε να υλοποιήσει την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, κατόπιν σχετικής πρότασης του προέδρου Αναστάσιου Κατσωνόπουλου, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την ευαισθησία που διέπει τους συνταξιούχους των Σωμάτων Ασφαλείας σε θέματα υγείας και ασφάλειας των πολιτών, δεδομένου ότι οι απινιδωτές σώζουν ζωές!

Η παράδοση έγινε στο γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, υπαστυνόμου Α΄ Ιωάννη Αναστασόπουλου, από τον πρόεδρο Αναστάσιο Κατσωνόπουλο, παρόντων και των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου.

«Αισθάνομαι συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά που μέσα από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε, με τα πενιχρά μας έσοδα, να εξασφαλίσουμε προς χρήση για το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας τον συγκεκριμένο απινιδωτή. Η επιλογή της συγκεκριμένης Υπηρεσίας έγινε με γνώμονα το ότι είστε οι πρώτοι που καταφθάνετε στον τόπο ενός συμβάντος και οπωσδήποτε η κατοχή ενός τέτοιου μηχανήματος ενδεχομένως να συμβάλλει στο να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή», ανέφερε αρχικά ο κ. Κατσωνόπουλος, που περιχαρής αλλά και συγκινημένος κατέληξε με τα εξής λόγια: «Η αποστρατεία είναι το επόμενο βήμα της ενέργειας αλλά, όσος χρόνος κι αν περάσει, δεν παύουμε να θυμόμαστε τις καλές στιγμές που περάσαμε στην Υπηρεσία και να θέλουμε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο το έργο σας. Να είστε σίγουροι ότι η ηθική ικανοποίησή μας θα είναι τεράστια όταν θα πληροφορηθούμε ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα βοήθησε ώστε να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας!».

Από την πλευρά του, ο κ. Αναστασόπουλος ευχαρίστησε, εκ μέρους της διοίκησης αλλά και του προσωπικού της τοπικής Υπηρεσίας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου «Ο Άγιος Λεόντιος», ευχόμενος να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία, με αίσθημα ευθύνης και πάντα δίπλα σε κάθε ανθρώπινο βήμα!
Ως γνωστόν, ο απινιδωτής είναι μία συσκευή που χορηγεί κατάλληλα υπολογισμένο ηλεκτρικό ρεύμα σε ειδική μορφή, προκειμένου να αποκαταστήσει τον κανονικό ρυθμό της καρδιάς μετά από ανακοπή. Είναι κατάλληλος για ενήλικες και παιδιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μη ιατρικό προσωπικό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr