background img
banner
banner

Ευχαριστίες από το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ

Την Παρασκευή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο πασχαλινό μαθητικό bazaar στην πόλη του Αιγίου για φιλανθρωπικό σκοπό ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, της Αντιδημάρχου Πρόνοιας & Κοινωνικής Πρόνοιας & Παιδείας (Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) Καρτσωνάκη Διαμάντω και των Επιτροπών της Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης. Μέρος των εσόδων (1.800€), έλαβε το Ε.Κ.Α.ΜΕ. και το Δ.Σ. του Συλλόγου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τους ανωτέρω υπεύθυνους καθώς και τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που αφιέρωσαν χρόνο για να ετοιμάσουν όλα τα πασχαλινά είδη.

Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας επισκέφθηκε τον χώρο με τα χέρια γεμάτα τσουρέκια και πασχαλινά εδέσματα για τους εξυπηρετούμενους. Συνομίλησε με τους υπεύθυνους και ενημερώθηκε για την πορεία των νέων εγκαταστάσεων.

Την ίδια μέρα ο Γιώργος Κατσιμπίρης (ιδιοκτήτης της πιτσαρίας ΑΝΕΜΩΝΗ) έφερε λαμπάδες για τους εξυπηρετούμενους και η χαρά ήταν πλημμυρισμένη στα πρόσωπά τους. Τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ευχέλαιο και μύρωμα στον χώρο από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Πετρόπουλο και τον πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί όλους από καρδιάς και τους εύχεται Καλή Ανάσταση με υγεία και αισιοδοξία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr