background img
banner
banner

Ημέρες κοινωνικοποίησης για το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την Τρίτη 28 Μαρτίου οι εξυπηρετούμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ ήταν καλεσμένοι από φίλους τους που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, στο κατάστημα “Σουρωτήρι”. Συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους και μέλη του Δ.Σ. απόλαυσαν πεντανόστιμο φαγητό και διασκέδασαν με ανθρώπους που σε κάθε ευκαιρία δείχνουν την αγάπη τους και σε κάθε βήμα τους στηρίζουν.
Το Δ.Σ., με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί από καρδιάς τους ανώνυμους φίλους για το μεσημεριανό γεύμα που πρόσφεραν στα παιδιά και για την μακροχρόνια στήριξή τους στον χώρο καθώς και όλο το προσωπικό του μαγαζιού για την άψογη εξυπηρέτηση.

Την Τετάρτη 5 Απριλίου τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. έκαναν εξόρμηση στην πρωτεύουσα, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτές τους και μέλη του Δ.Σ. και παρακολούθησαν την επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή “Με παράσυρε το ρεύμα” στο Θέατρο Περοκέ. Τα εισιτήρια προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από τον ευαισθητοποιημένο κωμικό Μάρκο Σεφερλή όπως επίσης και η μετακίνηση από τα τουριστικά γραφεία “Glavas Mini Bus” και “Aigialeia Travel”. Οι ευχαριστίες προς όλα τα ανωτέρω άτομα που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή, που τόσο πολύ βοηθά στην ψυχολογία των ατόμων με αναπηρία, είναι αμέτρητες και το Δ.Σ. τους εύχεται υγεία, καλό Πάσχα και πάντα να τους διακατέχει το αίσθημα της προσφοράς και αλληλεγγύης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr