background img
banner
banner

Κ. Σπηλιόπουλος: Απορίες και ερωτηματικά προκαλούν η στάση και οι χειρισμοί του Δημάρχου στην υπόθεση του ηλεκτροφωτισμού

Είναι γνωστό ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας με ομόφωνη απόφαση του αποφάσισε ότι ο σχετικός διαγωνισμός του ηλεκτροφωτισμού δεν είχε τα εχέγγυα της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού και δεν είναι προς το συμφέρον του Δήμου. Και αν ολοκληρωθεί θα επιβαρύνει υπερβολικά και χωρίς κανένα λόγο τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι Δημότες.

Για αυτό θα έπρεπε ο Δήμαρχος να μεριμνήσει και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να σταματήσει η σχετική διαδικασία ανάδειξης οριστικού αναδόχου. Επίσης θα έπρεπε με πειστικό και καθαρό τρόπο, εκτελώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να δώσει τα στοιχεία και τις διευκρινίσεις ώστε το ελεγκτικό συνέδριο να ολοκληρώσει το σχετικό έλεγχο, απαγορεύοντας την υπογραφή σύμβασης που θα επιβαρύνει το Δήμο για πολλά χρόνια.

Δηλαδή θα έπρεπε πρώτα και κύρια η επιτροπή διαγωνισμού εκτελώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με ευθύνη του Δημάρχου να σταματήσει τη σχετική διαδικασία, χωρίς να αφήνει περιθώρια για προσφυγές και διεκδικήσεις σε κανένα.

Φαίνεται όμως ότι ο Δήμαρχος με ‘’βαριά καρδιά’’ και αφήνοντας χαραμάδες για διεκδικήσεις ή για παράκαμψη της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν ενεργεί με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Βέβαια η κοινωνία έχει πλέον πειστεί ότι οι χειρισμοί του Δημάρχου και στο θέμα αυτό δεν υπερασπίζονται τη διαφάνεια, τον υγιή ανταγωνισμό και το συμφέρον των Δημοτών.
Και δεν θα το επιτρέψει

Κώστας Σπηλιόπουλος
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr