background img
banner
banner

Μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας

– Του ΙΑΣΟΝΑ ΦΩΤΗΛΑ, βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας-

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ως Νέα Δημοκρατία, θα συμβάλουμε στο δημόσιο λόγο με θέσεις και με επιχειρήματα. Θα βοηθήσουμε τους πολίτες να κρίνουν τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής μας, αλλά και να τα συγκρίνουν με τα αντίστοιχα της περιόδου που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύγκριση θα καταδείξει την αλήθεια. Και η αλήθεια, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το ίδιο και τα γεγονότα, που είναι… ξεροκέφαλα. Γεγονός, λοιπόν, αναμφισβήτητο είναι ότι το κυβερνητικό έργο ξεπέρασε τους 400 νόμους, που εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο, ψηφίστηκαν από τη Βουλή, και καλύπτουν όλο το φάσμα της δημόσιας πολιτικής, από τη θωράκιση της Εθνικής Άμυνας και την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού, μέχρι τη μόνιμη ελάφρυνση από δεκάδες φόρους και την αύξηση των συντάξεων μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Και από την ψηφιακή πρόοδο και την αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας, μέχρι τον νέο κατώτατο μισθό, ο οποίος έφτασε από τα 650 ευρώ στα 780 ευρώ.

Κάναμε λάθη; Αναμφίβολα, ναι. Όμως, σπεύσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, κυρίως μάθαμε από αυτά, δείχνοντας προσήλωση στην τήρηση των δεσμεύσεων μας. Με άλλα λόγια, αφοσιωθήκαμε στην υλοποίηση τους. Διότι η συνέπεια λόγων και πράξεων χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία, αλλά και γιατί το σημαντικό μας έργο αποδεικνύει περίτρανα ότι η Ελλάδα αλλάζει. Ενδεχομένως όχι τόσο γρήγορα όσο θα επιθυμούσαμε, αλλά αλλάζει. Και αυτό είναι το ουσιώδες, το σημαντικό.

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας, απαντώντας στην τοξικότητα και στο δηλητήριο των ψεμάτων των αντιπάλων μας. Θα αναδείξουμε όλα όσα κάναμε, όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε καλύτερα, κυρίως όμως όλα όσα θα κάνουμε στο μέλλον.

Όπως, άλλωστε, είπε με έμφαση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το σύνθημά μας από εδώ και στο εξής θα είναι: «Προχωράμε μαζί μπροστά αλλάζοντας την Ελλάδα, πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr