background img
banner
banner

H αγάπη για το Αίγιο σε ένα παγκάκι

ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ «ΤΑΚΗΣ –ΑΙΓΙΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR ALL STAR

Το προχθεσινό (26/4) συμβούλιο του sarvivor «σημαδεύτηκε» από το ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που τον στεναχώρησε, το οποίο αποφάσισε να μοιραστεί με τον Γιώργο Λιανό και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος Αιγιώτης παίκτης εξήγησε στο Γιώργο Λιανό ότι κάποιος έσβησε το όνομά του από μια επιγραφή που υπήρχε σε ένα παγκάκι στην παραλία. Στην επιγραφή ο ίδιος είχε γράψει «Τάκης – Αίγιο» και κάποιος χάραξε ένα μεγάλο Χ από πάνω, με τον Τάκη Καραγκούνια να ενοχλείται από το γεγονός και να μιλάει για αυτό με εμφανή συναισθηματική φόρτιση.
«Πήγαμε πίσω με τον Κωνσταντίνο, όπως συνηθίζαμε παλιά, στο γνωστό ενεργειακό μας θεραπευτήριο, όπως το λέμε, περάσαν και άλλοι αργότερα, αλλά μόλις πήγα εκεί χάρηκα πάρα πολύ καταρχήν που είδα πάλι το ίδιο μέρος, αλλά ταυτόχρονα απογοητεύτηκα, πικράθηκα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο παίκτης του reality επιβίωσης στο συμβούλιο του νησιού.

“Αυτός που το έκανε είναι κακός άνθρωπος”

«Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ή ποια έχει κάνει αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα, αλλά έχω στεναχωρηθεί που μπορεί ένας άνθρωπος να είναι τόσο κακός και να έχει τόσο κακιά ψυχή μέσα του. Πάνω στο τραπέζι εκεί που είχαμε κουβαλήσει και με τόσο κόπο είχαμε κατασκευάσει με τον Κωνσταντίνο, στο παγκάκι αυτό, είχα χαράξει “Τάκης – Αίγιο”. Η πόλη που αγαπώ. Σήμερα το βρήκα χαραγμένο από πάνω με ένα Χ τεράστιο, σβησμένο. Λέω τώρα ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο σε μια ανάμνηση που αφήνει και αποτυπώνει κάποιος άλλος», συνέχισε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Εγώ αγαπάω πάρα πολύ την πόλη μου και τον κόσμο που είναι εκεί Γιώργο. Και έπαιρνα δύναμη. Και σήμερα στεναχωρήθηκα που το είδα αυτό, πραγματικά. Έχω κάνει κάτι σε κάποιον άνθρωπο; Είναι μίσος αυτό, είναι κακία. Είναι κακιά ψυχή αυτό. Πώς μπορεί να το πει κάποιος αυτό; Δεν θέλω καν να ξέρω ποιος το έχει κάνει. Ας αναλογιστεί μέσα του όποιος το έχει κάνει, αν το έχει κάνει μόνος του, να αναρωτηθεί μέσα του το τι άνθρωπος είναι», είπε κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή του ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ποιος έσβησε την επιγραφή από το παγκάκι στον Άγιο Δομίνικο

Κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα ασυλίας που θα έκρινε ποια ομάδα θα έβγαζε άλλους δυο υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης τσακώθηκε με τον Νικόλα Αγόρου, ενώ στον δεύτερο αγώνα επάθλου που ακολούθησε, οι Κόκκινοι εκνευρίστηκαν με την ειρωνεία του Μπάρτζη και ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο για το σβήσιμο του “Τάκης – Αίγιο”.

Ο Αιγιώτης του Survivor All Star κατηγόρησε μάλιστα τον παίκτη των Μπλε πως εκείνος του έσβησε το όνομα και το… Αίγιο που είχε χαράξει στο τραπέζι. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι αυτό του το είπε παίκτης των Μπλε! Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Μαχητών.

«Σε ευχαριστώ που μου αποδεικνύεις ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δίκιο για το πόσο ειρωνικός και κακός άνθρωπος είσαι» φώναζε ο Καραγκούνιας. Στο Συμβούλιο, πάντως, πήρε πίσω τον ισχυρισμό πως παίκτης των Μπλε του είπε ότι ο Ασημακόπουλος έσβησε το… “Τάκης – Αίγιο”!

Η ανάρτηση του αδελφού του

Θέση για το περιστατικό πήρε και ο αδελφός του Τάκη, ο π. Σωτήριος Καραγκούνιας ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Είχε χαράξει……Τάκης-Αίγιο, το όνομα της πόλης που γεννήθηκε της πόλης που μεγάλωσε και κατοικεί…..της πόλης που με τα πρωταθλήματα που έχεις πάρει την έκαναν γνωστή παντού…. και αυτό συνεχίζεις….. μα και της πόλης που σε στηριζει μέσα στο παιχνίδι……
Και αν κάποιος το χάραξε ώστε να μη φαίνεται…..καλη καρδιά….
Το Αίγιο το αγαπάς και το πονάς….και το Αίγιο θα σε στηριξει και πάλι και πάλι…..
Γιατί εσύ το αγαπάς…..
Αίγιο……..η πόλη μας….”

Τραγούδησε το “Ωραία Αιγιώτισσα”

Στο πάρτι της ένωσης του Survivor all star που ακολούθησε, ο Τάκης έκανε μία ακόμη αναφορά στο αγαπημένο του Αίγιο, τραγουδώντας το «ωραία Αιγιώτισσα», έστω και αν η ερμηνεία του δεν…. έπεισε ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του. Ο Aιγιώτης μισθοφόρος και πυγμάχος του ριάλιτι επιβίωσης τραγούδησε για να τιμήσει τον τόπο καταγωγής του και δήλωσε πως του δόθηκε η ευκαιρία να… κάνει το Αίγιο viral σε όλη την Ευρώπη: «Είμαι πολύ περήφανος, το «Ωραία Αιγιώτισσα» έχει γίνει viral. Θα μάθει κι όλη η Ευρώπη, γιατί έχουμε πανευρωπαϊκή προβολή πιστεύω, το Αίγιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, πέρασα υπέροχα χθες και με τους συμπαίκτες μου και με τους αντιπάλους”, είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr