background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανοίγει τον δρόμο για την παραμονή με νίκη ο Φοίνικας / Ζήρια

Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ

Τα αυριανά αποτελέσματα στα play outτου 2ου ομίλου στην Β΄ κατηγορία, θα δείξουν πολλά για το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία, αφού μετά την πρεμιέρα όλα είναι ανοιχτά, όλα είναι πιθανά, με το πλεονέκτημα να ανήκει στον Φοίνικα / Ζήρια.

Η ομάδα του Ανδρέα Μπέσκου πήρε τη νίκη από την Φλόγα στην πρώτη αγωνιστική, ενώ παράλληλα είδε το Ζαβλάνι που ήταν στην 2η θέση της βαθμολογίας να γνωρίζει την ήττα 1-3 από την τελευταία Αργυρά.

Αυτό το γεγονός οδήγησε στην παραίτηση του Γιώργου Αμασιάδη κι αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι και θετική για τους παίκτες του Ζαβλανίου, που θα προσπαθήσουν στα δυο παιχνίδια που απομένουν να αποδείξουν …κάτι.

Μόνο με νίκη ξεμπερδεύει από αύριο ο Φοίνικας / Ζήρια

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Φοίνικα / Ζήρια και την Αργυρά που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο ουδέτερο γήπεδο της Αγυιάς, είναι το πλέον σημαντικό για τον όμιλο των 4 ομάδων. Μπορεί να κρίνει την πρώτη θέση σε περίπτωση νίκης του Φοίνικα / Ζήρια, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα βάλει στο παιχνίδι και τις άλλες ομάδες.

Τα σενάρια της 2ης θέσης θέλει να αξιοποιήσει η Φλόγα Ροδιάς

Η άνοδος του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική, θα δώσει την ευκαιρία στην 2η ομάδα να δώσει ένα ακόμα καθοριστικό παιχνίδι μπαράζ για την παραμονή στην Β΄ κατηγορία.
Το γεγονός αυτό έχει θέσει σε εμπόλεμη κατάσταση όλες τις ομάδες, αφού θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε και κανένα σωματείο δεν θα λειτουργήσει αδιάφορα.
Για να παραμείνει στις πιθανότητες κατάκτησης της 2ης θέσης η Φλόγα, θέλει δυο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν πρώτα με το Ζαβλάνι και στη συνέχεια με την Αργυρά, βασιζόμενη παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα από τον Φοίνικα / Ζήρια, για να περιορίζει βαθμολογικά τις προσδοκίες στην κατάληψη της 2ης θέσης από Αργυρά και Ζαβλάνι.

2η Αγωνιστική 27/05 -17:00
Γηπ. Αβύθου: Φλόγα – Ζαβλάνι: Βαβαρούτας
Γηπ. Αγυιάς: Φοιν/Ζήρια – Αργυρά: Παπαδόπουλος

Ειδική Βαθμολογία Play Out 1 αγ.
Ομάδες γκολ βαθ
Φοιν./Ζήρια 2-1 7
Ζαβλάνι 1-3 4
Αργυρά 3-1 3
Φλόγα Ροδιάς 1-2 1


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr