background img
banner
banner

Παναιγιάλειος: Πήρε τη νίκη 3-2 από την Εράνη με παίκτη λιγότερο

Έπαιξε με την φωτιά ο Παναιγιάλειος και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Η χαλαρότητα που επέδειξε στο β΄ ημίχρονο βασιζόμενος στο 2-0 του α΄ ημιχρόνου, έδωσε το δικαίωμα στην Εράνη να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να χρειαστεί η μαγική κίνηση και πάσα του Λιάτου στο κεφάλι του Γκάτση για το 3-2.

Δυο μελανόλευκες γκάφες στοίχησαν σε γκολ και αποβολή 

Το λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα Αθανασόπουλου στοίχισε την ισοφάριση 2-2 της Εράνης, ενώ η 2η κίτρινη κάρτα του Μιχάλη Σπανού έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα στην προσπάθεια της τελικής επικράτησης.

Δυο ευκαιρίες ο Μπάρκας στο πρώτο τρίλεπτο 

Επιθετικά ξεκίνησε η Εράνη το παιχνίδι, είχε σουτ του πρώτου σκόρερ της Δημήτρη Μπάρκα μόλις στο 1΄ που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος σε κόρνερ, ενώ στο 3΄ με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου απέκρουσε με τα πόδια.

Πήρε τα ηνία αμέσως με γκολ ο Παναιγιάλειος 

Το πρώτο πεντάλεπτο ανήκε στην ομάδα των Φιλιατρών, με τις δυο ευκαιρίες του Μπάρκα και τα 4 κόρνερ που κέρδισε.

Έκτοτε ο Παναιγιάλειος δεν επέτρεψε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο άλλη απειλή από τους φιλοξενούμενους, αντίθετα ήταν αυτός που πέτυχε δυο γκολ και είχε τελικές για περισσότερα πράγματα.

Αρβανίτης και Γκάτσης το 2-0 

Στο 6΄ ο Αρβανίτης κινήθηκε εκτός περιοχής, προσποιήθηκε πάσα ξεγελώντας τους αμυντικούς και βρίσκοντας ελεύθερο χώρο παραβίασε με δυνατό βολέ την εστία του Κουμπαρούλη.

Πριν πραγματοποιηθεί το 2-0 είχε ευκαιρίες ο Λιάτος στο 13΄, ο Αρβανίτης στο 18΄, ο Α. Σπανός στο 25΄.

Στο 30΄ ο Γκάτσης ύστερα από την όμορφη ατομική ενέργεια του Α. Σπανού πλάσαρε από κοντά για το 2-0.

Απρόσμενη ισοφάριση 2-2 

Με τους μελανόλευκους υπερόπτες ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο, αλλά τα χρειάστηκαν στο 54΄ όταν με φάουλ ο Μπάρκας πέρασε την μπάλα από το μάτι της βελόνας στην κλειστή γωνία και μείωσε σε 1-2.

Τα χειρότερα ακολούθησαν στο 58΄ όταν ο Αθανασόπουλος προσπάθησε να διώξει την μπάλα στην κίνηση, την πήρε ο Κόλλιας και πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-2.

Άμεση απάντηση με τον Γκάτση το 3-2 

Η ισοφάριση αφύπνησε τους παίκτες του Παναιγιάλειου, που με φουλ επίθεση πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 61΄. Ο Βαγγέλης Γκάτσης σηκώθηκε με σιγουριά στον αέρα από την σέντρα του Λιάτου και …κάρφωσε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα του Κουμπαρούλη.

Αποβάλλεται ο Μιχάλης Σπανός στο 63΄  

Δυο λεπτά αργότερα ο Μ. Σπανός που είχε κίτρινη κάρτα, φλέρταρε με μια ακόμα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, για να σταματήσει ενδεχόμενη «κόντρα» της Εράνης. Ο διαιτητής Σαφαρίκας του έκανε το …χατίρι και τον απέβαλλε.

Με παίκτη λιγότερο και με τις κατάλληλες αλλαγές από τον Θ. Ανδριόπουλο, κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, είχε μάλιστα και μια ευκαιρία με το σουτ άουτ του Λιάτου στο 77΄.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος (88’ Μαχαίρας), Οικονόμου, Μ. Σπανός, Κοτσόκολος, Χούσα, Α. Σπανός (64’ Κόρμπος), Λιάτος, Σκούτας (88’ Τσεκούρας), Γκάτσης, Αρβανίτης.

Εράνη (Κ. Λυμπερόπουλος): Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Χρονόπουλος (51’ Βασιλόπουλος), Μιχαλόπουλος, Μπάρκας, Πέππας, Κόλλιας, Τσόπελας (85’ Πλακάς), Γκότσης, Γεωργιόπουλος, Γκεβόρι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr