background img
banner
banner

Αναβίωσαν παλιές δόξες στα Καλάβρυτα οι Παλαίμαχοι της Παναχαϊκής

ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΗΜΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ζωντανοί θρύλοι του Αχαϊκού Ποδοσφαίρου και της μεγάλης Παναχαϊκής, έτρεξαν σαν έφηβοι το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων σε φιλική αναμέτρηση με τους παλαιμάχους της Α.Ε. Καλαβρύτων.

Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έμοιαζαν σε πολλές στιγμές του αγώνα ότι ο χρόνος γύρισε πίσω στα ένδοξα χρόνια της Παναχαϊκής. Αρχηγός της Πατρινής ομάδας ο Βασίλης Στραβοπόδης, θρύλος της Παναχαϊκής που έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και μαζί του οι Κουγιάς, Παπαχρονόπουλος, Μητρόπουλος, Ζερδεβάς, Γωργόπουλος, Ανδριέλος, Φωτεινάτος, Αποσκίτης, Μικές, Παναγόπουλος, Φερνάντο, Σταματόπουλος, Νικολόπουλος, Ζανδραβέλης, Μπρακατσέλος, Αργυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Αγραπίδης.
Για την ιστορία η Παναχαϊκή επικράτησε με 5-1. Τα τέρματα σημείωσαν οι Μικές, Φωτεινάτος και Φερνάντο Μπραντάν (3), ενώ για τα Καλάβρυτα το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Ανδρέας Βασιλακόπουλος.

Αναπτύσσεται αθλητικά και κοινωνικά η ομάδα Παλαιμάχων Καλαβρύτων

Η νεοσύστατη ομάδα Παλαιμάχων Καλαβρύτων έδωσε τον τρίτο κατά σειρά φιλικό αγώνα της, αφού είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με την Ανδραβίδα και την Μικτή Πάτρας.
Επόμενο ραντεβού είναι στις 28 Μαΐου με την Ανδραβίδα εκτός και στις 10 Ιουνίου στα Καλάβρυτα με την Μικτή Θεσσαλονίκης.

Οι Παλαίμαχοι Καλαβρύτων αποτελούνται αυστηρά από ποδοσφαιριστές της περιοχής και είναι:

Μενύχτας, Διον. Τζόβολος, Βασιλακόπουλος, Γιαννόπουλος, Θεοδοσίου, Μπερτσουκλής, Καραμούζης, Κανελλόπουλος, Τσάφος, Παπαχριστόπουλος, Ι. Δαφαλιάς, Β. Δαφαλιάς, Κοντογιώργης, Κακκαβάς, Κρούσκας, Θ. Αναγνωστόπουλος, Παναγόπουλος, Γρουζέλας, Βραχλιώτης, Δρίβας ενώ αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι και να φτάσει ο αριθμός των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στους 30.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr