background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ήττα χωρίς συνέπειες για τα Καλάβρυτα 1-2 από τον Αετό Ρίου

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ

Με τις απουσίες των τιμωρημένων, με απουσίες από το βασικό ρόστερ και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, η ΑΕ Καλαβρύτων έχοντας κερδίσει από την 2η αγωνιστική την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία, έδωσε και το τελευταίο παιχνίδι με τον Αετό Ρίου.

Η ομάδα του Ρίου προηγήθηκε στο 45΄ με τον Πήλιουρα και χρειάστηκε το γκολ του Καπαρού στο 80΄ για να πάρει τη νίκη. Η ΑΕ Καλαβρύτων είχε φτάσει στην ισοφάριση με τον Ασπρούκο στο 77΄, ο οποίος είχε περάει αλλαγή στο 55΄. Το γκολ των Καλαβρύτων ξεκίνησε από κόρνερ του Ντολάνι, κεφαλιά πάσα του Σταύρου Τσαβαλά και κεφαλιά του σκόρερ Ασπρούκου.

Η διοίκηση των Καλαβρύτων ικανοποιημένη από την άμεση επιστροφή της ομάδας στην Α΄κατηγορία, ύστερα από μια σεζόν αναμένεται να γιορτάσει σύντομα την επιτυχία του σωματείου.
Στο άλλο παιχνίδι ο Δαβουρλής προηγήθηκε 2-0 με τον Ραμαντάνη στο α΄ ημίχρονο, έκανε το 3-0 με τον Ανδρεοσόπουλο στο 53΄ πριν η ΑΕ Αρόης διαμορφώσει το τελικό 1-3 μκε τον Σαντίκου στο 86΄.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Ρετζίνο, Θεοδοσίου, Παπαγεωργίου, Σαλάι, Αλεξόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Καλαμαράς (55΄ Ασπρούκος), Ντάτσι, Μητρόπουλος (46΄ Ντολάνι).

3η αγωνιστική
Τα αποτελέσματα
Καλάβρυτα – Αετός Ρίου 1-2
77΄ Ασπρούκος – 45΄ Πήλιουρας, 80’ Καπαρός
ΑΕ Αρόης – Δαβουρλής 1-3
86΄ Σαντίκου – 34΄ πεν. 45΄ Ραμαντάνης, 53΄ Ανδρεοσόπουλος
Βαθμολογία
play off σε 3 αγώνες
Καλάβρυτα 6-3 8
Δαβουρλής 6-3 7
Αετός Ρίου 5-4 4
ΑΕ Αρόης 3-8 3


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr