background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μια νίκη αρκεί για την ομάδα του Κωστή Βλάχου

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των Καλαβρύτων. Είχε το βαθμολογικό πλεονέκτημα μετά την διαφορά που είχε δημιουργήσει από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την διατήρησε ύστερα από την μεγάλη σε έκταση νίκη 4-0 που πέτυχε απέναντι στην ΑΕ Αρόης.

Παράλληλα η ήττα του Αετού Ρίου από τον Δαβουρλή, στάθηκε ευνοϊκή για την ομάδα των Καλαβρύτων που βλέπει τώρα την διαφορά της από τον 2ο Δαβουρλή στο +4.

Με μια νίκη «καθαρίζει» την υπόθεση άνοδος η ΑΕ Καλαβρύτων

Για την ομάδα του Κωστή Βλάχου απομένουν ακόμα δυο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο ουδέτερο γήπεδο της Αβύθου. Είναι την ερχόμενη Τετάρτη με τον Δαβουρλή και την Κυριακή 28/05 με τον Αετό Ρίου. Χωρίς να κοιτάζουν στα Καλάβρυτα τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια, αρκούνται να συγκεντρωθούν και να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση μιας ακόμα νίκης. Σε αυτή την περίπτωση θα αθροίσουν 10 βαθμούς, που είναι νούμερο απλησίαστο από τους διώκτες τους.

Αρκεί και η ισοπαλία την Τετάρτη με τον Δαβουρλή

Με 7 βαθμούς τα Καλάβρυτα στην πρώτη θέση, με 3β. ο Δαβουρλής στην 2η θέση.
Αν το μεταξύ τους παιχνίδι ολοκληρωθεί ισόπαλο την ερχόμενη Τετάρτη, τότε και αυτός ο βαθμός θα είναι αρκετός για την ΑΕ Καλαβρύτων, αφού θα φτάσει στους 8 βαθμούς και δεν θα μπορούν μετά να πιάσουν αυτό το νούμερο ο Δαβουρλής που θα πάει στους 4 βαθμούς, ο Αετός Ρίου με έναν και η ΑΕ Αρόης με μηδέν βαθμούς.

Πάει για διπλή επιτυχία η περιοχή μας

Μετά την Θύελλα Αιγίου που ύστερα από μια σεζόν στην Β΄ κατηγορία επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία, πολύ κοντά σε αυτό επίτευγμα έχουν βρεθεί τώρα και τα Καλάβρυτα.
Θα μιλάμε λοιπόν για μια διπλή επιτυχία των σωματείων από Αιγιάλεια και Καλάβρυτα, που κατόρθωσαν να βάλουν στην πλάτη τους όλες τις υπόλοιπες ομάδες από την περιοχή της Πάτρας.

Πως έχουν προγραμματιστεί οι επόμενοι αγώνες play off

Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν ολοκληρωθεί τα μπαράζ ανόδου στην Α΄ κατηγορία, μέσα από τα παιχνίδια της Τετάρτης 24/05 και της Κυριακής 28/05.

2η αγωνιστική 24/05 -17:00
Γηπ. Αβύθου: Καλάβρυτα – Δαβουρλής
Γηπ. Σαραβαλίου: Αετός Ρίου – ΑΕ Αρόης

3η αγωνιστική 28/05 -17:00
Γηπ. Αβύθου: Καλάβρυτα – Αετός Ρίου
Γηπ. Κάνιστρας: ΑΕ Αρόης – Δαβουρλής

Βαθμολογία
play off σε 1 αγώνα
Ομάδες γκολ βαθ
Καλάβρυτα 4-0 7
Δαβουρλής 2-1 3
Αετός Ρίου 1-2 1
ΑΕ Αρόης 0-4 0


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr