background img
banner
banner

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές το γήπεδο Νικολάου Πλαστήρα

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “7Χ7” ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Δήμος Αιγιάλειας σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους Συλλόγους Γονέων, διοργάνωσε την Πέμπτη (25/5) τουρνουά ποδοσφαίρου “7Χ7” δημοτικών σχολείων. Οι αγώνες έγιναν στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νικολάου Πλαστήρα και είχαν ως στόχο την προώθηση του αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθαι» και του φίλαθλου πνεύματος. Μετά από τέσσερα χρόνια, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, οι μαθητές των δημοτικών είχαν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, διασκεδάζοντας παρέα με τους φίλους και τους συμμαθητές τους. Περίπου 160 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, έδωσαν το “παρών” εκπροσωπώντας 9 σχολεία της Αιγιάλειας. Το 1ο, 2ο, 3ο, 5ο, 7ο και 9ο Αιγίου καθώς και τα δημοτικά σχολεία Τεμένης, Ελίκης και Σελιανιτίκων. Παρόντες φυσικά οι δάσκαλοι με τους γονείς που απαθανάτιζαν τις προσπάθειές τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

“Η προσέλευση θα ήταν μεγαλύτερη με τη συμμετοχή όλων των σχολείων του Δήμου, αλλά κάποια είχαν από καιρό προγραμματίσει για τη σημερινή ημέρα εκδρομές που δεν μπορούσαν να αναβληθούν. Η συμμετοχή πάντως ήταν μεγάλη και το τουρνουά, που έγινε με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία”, μας είπε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Αχαΐας, Δημήτρης Ελευθεριώτης.
Οι αγώνες έγιναν σε γήπεδα 7Χ7 που χωρίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν βραβεία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr