background img
banner
banner

Γιατί Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα

Γράφει ο Ανδρέας Τσώκος,

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

36 είναι συνολικά τα κόμματα και τα ψηφοδέλτια που θα έχουμε μπροστά μας, στις κάλπες της Κυριακής 21ης Μαΐου.

Λογικό να κάνουμε πολλές σκέψεις. Ιδιαίτερα όταν ακούμε παντού για δεύτερες εκλογές ή ακόμα όταν η φθορά και το «παλιό» μας στρέφουν σε ένα αβέβαιο «άλλο».

Όμως η Κυριακή των εκλογών δεν μπορεί να είναι μια ημέρα που θα επιλέξουμε αψήφιστα, αλλά έχουμε καθήκον να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε με υπευθυνότητα, ως πολίτες με συνείδηση.

Η ψήφος της 21ης Μαΐου  δεν είναι μια «πρόβα τζενεράλε» των «δεύτερων εκλογών», ούτε μια ψήφος αντίδρασης. Όλοι οι πολίτες πρέπει με σεβασμό στο δημοκρατικό μας δικαίωμα του εκλέγειν να επιλέγουμε με γνώμονα την σταθερότητα, την ευημερία μας, τις προοπτικές που έχει το πρόγραμμα κάθε πολιτικού σχηματισμού.

Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι έχει τις δυνάμεις, την τεχνογνωσία, τα αντανακλαστικά και την συνέπεια, να αντιμετωπίσει κάθε μεγάλη και απρόβλεπτη κρίση και συγκυρία: η πανδημία, ο πόλεμος, η κλιματική κρίση, αποτελούν τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε σε αυτή την θητεία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ακόμα και ο πιο κακόπιστος κριτής μπορεί να πει ότι «δεν τα πήγε και άσχημα».

Στην Αχαΐα, η Νέα Δημοκρατία ξεδιπλώνει ένα φιλόδοξο σχέδιο. Και το σχέδιο αυτό αντανακλά τόσο τις δυνάμεις της Αχαΐας όσο και την ίδια την φυσιογνωμία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Έργα υποδομής, εξωστρέφεια, συνδυασμός πανεπιστημιακών προτάσεων και υποδομών με τον κόσμο της εργασίας και των τοπικών κοινωνιών. Όπως άλλοτε η Αχαΐα αποτελούσε μια μικρογραφία μιας χώρας σε ύφεση, σήμερα δηλώνει την αναστροφή αυτής της πορείας. Με ένα φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο υπηρετούν πάνω από 80 έργα. Όλα συνθέτουν το όραμα για την πρωτεύουσα της δυτικής Ελλάδος, μιας Πάτρας σύγχρονης και δυναμικής. Είναι πόροι που πλησιάζουν τα 4 δισ. ευρώ, ποσό υπερδιπλάσιο των δύο προηγούμενων πλαισίων στήριξης. Αξίζει μόνο να υπενθυμίσουμε ότι με παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από την δραματική κατάσταση του έργου Πάτρα-Πύργος, εξασφαλίστηκε η εξέλιξη του έργου και αρχές του ’25, το Πάτρα-Πύργος θα είναι επιτέλους πραγματικότητα.

Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα ότι το δίλημμα είναι «πάμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω;» και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι συμπολίτες μας θα απαντήσουν με μία ψήφο και τρεις λέξεις: σταθερότητα, συνέπεια, συνέχεια.

Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. είναι και εγγύηση για εθνική συνεργασία και για συστράτευση όσων πιστεύουν στον υπεύθυνο πατριωτισμό και στην ανάγκη για δραστικό εκσυγχρονισμό της χώρας

Για αυτό και συστρατεύομαι με την Νέα Δημοκρατία, ως νέος άνθρωπος με επιστημονικό υπόβαθρο και δύναμη για να αφιερωθώ στον τόπο μου, αλλά και ως νέος άνθρωπος που νιώθει ότι εκφράζεται απόλυτα από τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Αχαΐα.

Για αυτό και καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία και την υποψηφιότητά μου στην περιοχή μας, γιατί έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε στην Αχαΐα με ισχυρή Νέα Δημοκρατία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr