background img
banner
banner

Γνώρισαν τους «θησαυρούς» του Μουσείου «Ιάκωβος Τσούνης»

ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ- ΜΕΛΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Το Μουσείο «Ιάκωβος Τσούνης» επισκέφθηκαν το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής 7 Μαΐου, η Χορωδία Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων και η Μεικτή Τετράφωνη Χορωδία Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη».

Τα μέλη των δύο χορωδιών εντυπωσιάστηκαν από τα σπάνια εκθέματα μεγάλης Ιστορικής και Θρησκευτικής σημασίας του Μουσείου και άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα τους μετέφεραν οι ξεναγοί του, Δημήτρης Ζωιτσούδης και Ελένη Χρυσογέλου.

Ως γνωστόν, το Μουσείο στεγάζεται στο ισόγειο του Κέντρου Νεότητας «Νέοι Ορίζοντες» της Ιεράς Μητροπόλεως στην οδό Πολυχρονιάδου 8 στο κέντρο του Αιγίου και λειτουργεί σε συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για τους επισκέπτες από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-13.00 με ελεύθερη είσοδο, αλλά και εκτός του συγκεκριμένου ωραρίου κατόπιν συνεννοήσεως.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, προγραμματισμένες επισκέψεις, οι ενδιαφερόμενοι φορείς, ταξιδιωτικά-τουριστικά γραφεία, σχολεία, σύλλογοι ή και μεμονωμένοι πολίτες δύνανται να απευθύνουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. [email protected] και της Ιεράς Μητροπόλεως [email protected] ή να επικοινωνούν με τον κ. Δημήτριο Ζωιτσούδη (τηλ. 26910 28210, 6945256070), από 10:00 έως 14:00.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr