background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα 1-2 από τον Άγιο Δημήτριο και τρίτη θέση για τις “Λύκαινες”

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών με τον Άρη Πατρών να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική και τις “Λύκαινες” μετά τη χθεσινή ήττα στο γήπεδο Πλαστήρα από τον Άγιο Δημήτριο Πουρναρίου με 1-2 να τερματίζουν τελικά στην τρίτη του 7ου ομίλου.

Η αιγιώτικη ομάδα αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης αφού απουσίασαν βασικές παίκτριες και συμπλήρωσαν 14αδα με κορίτσια από την ακαδημία. Η ομάδα της Ηλείας εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0 αφού η Λαλιώτη έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για τις Λύκαινες. Στην επανάληψη πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τη Λαλιώτη σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Άγιος Δημήτριος τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Άρη Πατρών, με 20 βαθμούς και οι “Λύκαινες” έμειναν στους 14 με ένα ματς λιγότερο αφού εκκρεμεί αυτό με την ουραγό ομάδα των “Πριγκήπων” στο Αίγιο.

ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Μιχάλης Τρίψας): Λιακοπούλου, Δ. Νικολάου, Μάργαρη, Παπαδοπούλου, Τζουμάκα, Κοντογιάννη, Μήτση, Σπανού, Αναγνωστοπούλου, Λαλιώτη, Δρουγούτη (Φ. Μητροπούλου, Γκιώνη, Χατζηγιάννη).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ (Παναγιώτης Νικολακόπουλος): Μπαδούρου, Αλεξανδροπούλου, Ανδρικοπούλου, Μπούσδα, Μιχαλοπούλου, Γιαννακοπούλου, Νικολακοπούλου, Δρουβιώτη, Παναγοπούλου, Μιχοπούλου, Κούη Αντωνία (Κούη Γεωργία, Χριστοπούλου, Γουλίμη, Αγγελοπούλου, Μήλιου).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr