background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νίκες για Απόλλωνα (6-0 τον Φοίνικα) και Αβυθο (1-0 την ΑΕΚ Π.)

ΞΕΧΩΡΙΣΕ Η ΠΡΩΤΗ 5ΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Με την προτελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας, ξεκαθάρισαν τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την πρώτη πεντάδα. Η ΑΕΚ Πατρών είχε μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της στα μπαράζ ανόδου, μόνο στην περίπτωση που επικρατούσε της Αβύθου και στο φινάλε να έπαιρνε μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στους Πετεινούς, αφού στον α΄ γύρο είχε ηττηθεί 3-7. Επίσης ο ΠΑΟΚ Π. ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στην Φλόγα Κ. Καστριτσίου, για να διατηρούσε ελπίδες στην ερχόμενη τελευταία αγωνιστική.

Ο Απόλλων 6-0 τον Φοίνικα κι ετοιμάζεται για την φιέστα

Με τρεις σκόρερς να σημειώνουν από δυο γκολ, ο Απόλλων πήρε εύκολη και ευρεία νίκη στο Ρίο 6-0 σε βάρος του Φοίνικα. Ζευγάρια τερμάτων είχαν οι: Γ. Μαρής, Θεοδωρακόπουλος και Παλαιολογόπουλος.
Το επόμενο Σάββατο στην Ροδιά με νίκη κόντρα στην Αυτόνομη, η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου θα πανηγυρίσει και την άνοδό της στην Β΄ κατηγορία.

Η Αβυθος 1-0 την ΑΕΚ Π. κράτησε αποστάσεις από τους διώκτες της

Με το γκολ του Παναγιώτη Μητρόπουλου η Αβυθος έκανε το χρέος της στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ Π. που ήθελε πολύ το θετικό αποτέλεσμα στην Αβυθο αποχώρησε απογοητευμένη αφού δεν θα βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα του Αλέξη Σπυρόπουλου θα είναι πρώτη στα μπαράζ, ενώ έχει και μια μικρή πιθανότητα για την πρωτιά, σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο Απόλλων την Αυτόνομη και η Αβυθος επικρατήσει απέναντι στην Φλόγα Κ. Καστριτσίου στο Ρίο.

Η Φλόγα Κ. Καστριτσίου 4-2 τον ΠΑΟΚ Π. και απειλεί

Σπουδαία η νίκη της απρόβλεπτης Φλόγας Κ. Καστριτσίου 4-2 στο Κάνιστρας επικράτησε του ΠΑΟΚ Π., πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας και απειλεί το Σάββατο την Αβυθο την οποία υποδέχεται και με θετικό αποτέλεσμα μικραίνει τις αποστάσεις στην ειδική βαθμολογία για τα μπαράζ ανόδου. Οι Πετεινοί «μάδησαν» την Αυτόνομη γεμίζοντας τα καρέ της με εννέα γκολ και σιγούρεψαν την συμμετοχή τους στα play out μαζί με τον Αίαντα Πατρών (3-0 α.α. το Σκεπαστό)

Τα αποτελέσματα

Φοίνικας – Απόλλων 0-6
25΄ 51΄ Γ. Μαρής, 31΄ 71΄ Θεοδωρακόπουλος, 43΄ 48΄ Παλαιολογόπουλος
Αβυθος – ΑΕΚ Π. 1-0
37΄ Μητρόπουλος
ΠΑΟΚ Π. – Φλόγα Κ.Κ. 2-4 42΄ Παπανελόπουλος, 89΄ Βάρδας – 10΄ Παναγιωτόπουλος. 22΄ Πυλαρινός, 28΄ Μπενέτος, 87΄ Αγγ. Κουτσουμπελίτης
Αυτόνομη – Πετεινοί 0-9
2΄ 29΄ 40΄ Διον. Καλόφωνος, 8΄ Ρόδης, 44΄ Κλάιντι, 13΄ 57΄ 84΄ Πυλαρινός, 89΄ Σγούρας
Σκεπαστό – Αίας Π. 0-3 α.α.
Ρεπό: Ψηλαλώνια


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr