background img
banner
banner

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Συγκέντρωση σε πανηγυρικό κλίμα!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Νίκη στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 21 Μαΐου και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προμήνυσαν οι δεκάδες φίλοι και μέλη του κόμματος που έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στο Αίγιο, τα οποία τελέστηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε μία λαμπερή γιορτή.

Η βραδιά περιελάμβανε ομιλίες καθώς και παρουσίαση των δώδεκα υποψηφίων βουλευτών της παράταξης στην Αχαΐα, με τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας να λαμβάνει τα εύσημα από όλους, τόσο για τη διοργάνωση όσο και για την ουσιαστική δράση της όλο αυτό το διάστημα.

Πιο νωρίς από την 8η βραδινή που είχε οριστεί ως ώρα έναρξης, ο κόσμος έκανε σποραδικά την εμφάνισή του την πλατεία Φανερωμένης, απέναντι από το εκλογικό κέντρο, με τις εκλογικές συζητήσεις να… δίνουν και να παίρνουν στα «πηγαδάκια». Σταδιακά άρχισαν να εμφανίζονται και οι υποψήφιοι με τους συνεργάτες, ενώ παλιοί και νέοι νεοδημοκράτες χαιρετιούνταν εγκάρδια. Ως οικοδεσπότες, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη, υποδέχονταν τον κόσμο ενώ γρήγορα ο κόσμος πύκνωσε καλύπτοντας και τον δρόμο μπροστά από το «στρατηγείο» της τοπικής ΝΔ. Τα εγκαίνια τέλεσε ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου π. Αθανάσιος Λιακόπουλος που ευχήθηκε όλοι να συμβάλλουν από όποια θέση κι αν βρίσκονται, στην ευμάρεια του τόπου και των πολιτών.

Ανάμεσα στον κόσμο, εκτός των υποψηφίων, ήταν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Βασίλης Κατσαρός, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος, Νίκος Καραΐσκος, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, πρόεδροι κοινοτήτων κ.ά. Αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων ακολούθησαν ομιλίες. Την παρουσίαση έκανε η αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη. Πρώτος ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί, ο κ. Σταθακάρος, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο νίκης προς όλους της φίλους της φιλελεύθερης παράταξης.

Κρίσιμη χαρακτήρισε την τελευταία εβδομάδα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. που έστειλε μήνυμα ενότητας και προοπτικής

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. μίλησε για εθνικό συμφέρον το οποίο προασπίζεται η ΝΔ, τονίζοντας πως ΄΄η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή όπως και ο εθνικός κορμός της δημόσιας ζωής μας. Το “κλειδί” της δύναμής μας, είναι η προσήλωση στις αρχές και τις αξίες, όπως με σαφήνεια τις είχε ορίσει ο ιδρυτής ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πριν από δύο χρόνια γιορτάσαμε στο Ζάππειο την ένταξη της Ελλάδας, στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες, που ήταν η πιο σημαντική επιλογή στην μεταπολεμική μας ιστορία. Την ίδια μεγάλη επιτυχία γιορτάσαμε και πριν τρεις μέρες, επιβεβαιώνοντας ότι η παράταξη παραμένει αταλάντευτα στην ευρωπαϊκή “λεωφόρο” και σήμερα έχουμε δικαιωθεί για το ιστορικό σχέδιο. Είμαστε υπερήφανοι για τις ιδέες μας. Το έργο που έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι πολύ σημαντικό. Όμως την ίδια στιγμή, είναι και εύθραυστο και για αυτό τον λόγο, οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες, γιατί από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει ούτε μία ουσιαστική πρόταση διακυβέρνησης. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είναι βέβαιο ότι αν αναλάβουν, θα φέρουν πολύ πίσω τη χώρα΄΄.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της ΝΔ είπε: ΄΄Θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους και να ανεβάσουμε τα εισοδήματα, ή να ακολουθήσουμε πολιτικές υπερφορολόγησης και το πορτοφόλι του πολίτη να αδειάσει; Θέλουμε γερές συντάξεις ή πολιτικές του νόμου Κατρούγκαλου; Θέλουμε γερά εθνικά σύνορα ή επιστροφή στα ανοιχτά σύνορα και μπείτε όλοι; Πρέπει να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θέλει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ή τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Όσο πιο ισχυρή θα είναι η δύναμή του πρώτου, τόσο πιο εύκολη και αισιόδοξη θα είναι η επόμενη μέρα για την χώρα.

Στις φετινές εκλογές δεν χωρούν επιπολαιότητες. Κάθε λάθος μπορεί να ακυρώσει τις αυριανές διεκδικήσεις μας και τις σημερινές κατακτήσεις μας. Τα λάθη, μετά από την απομάκρυνση από την κάλπη, δυστυχώς δεν διορθώνονται. Η λύση είναι μία και μοναδική: Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Από δω από το Αίγιο στέλνουμε όλοι μαζί το μήνυμα της ενότητας και της προοπτικής. Το βράδυ της 21ης Μαΐου η Ελλάδα θα είναι γαλάζια, όπως γαλάζιο είναι και το χρώμα της σημαίας μας, όπως είναι και το χρώμα της παράταξής μας όπως είναι και το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Αυτό το μήνυμα της ενότητας και της προοπτικής σας ζητάω απόψε να το μεταφέρετε παντού, σε κάθε πόρτα, σε κάθε σπίτι της Αιγιάλειας και σε κάθε γειτονιά. Εσείς εδώ απόψε, είστε οι αγγελιοφόροι της παράταξης, εσείς που ζείτε μέσα στην κοινωνία και αφουγκράζεστε τις αγωνίες της΄΄.

Τα πρωτοκλασάτα στελέχη «επενδύουν» στην Αιγιάλεια

Στη συνέχεια αναγνώστηκε μήνυμα του Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κονταδάκη ο οποίος συνεχάρη την ΔΗΜ.Τ.Ο. για την σοβαρή δουλειά που επιτυγχάνει, λέγοντας: ΄΄Είσαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων όπως και αυτή τη φορά που οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες. Είμαστε υπερήφανοι για τη σημαντική προσφορά της τοπικής οργάνωσης, εύχομαι στην παράταξή μας καλόν αγώνα, καλή δύναμη σε όλους και να θυμάστε ότι η νίκη είναι δική μας και θα είναι μεγάλη΄΄.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Κατσαρός εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην εκδήλωση καθότι και Αχαιός, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα και τονίζοντας ότι ΄΄η κοινωνία κάθε μέρα αναγνωρίζει ακόμη περισσότερο το έργο αυτής της κυβέρνησης και προσχωρούμε στο επόμενο διάστημα σταθερά, τολμηρά και μπροστά για να έχουμε ξανά μία κυβέρνηση που θα κάνει την Ελλάδα μας ακόμη πιο δυνατή και αξιόπιστη και στο εσωτερικό και έξω, να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερους μισθούς σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλύτερες υποδομές και συντάξεις, προχωρώντας σε μία δυνατή, αυτοδύναμη κυβέρνηση΄΄.

Σε αγώνα ως την τελευταία ώρα, κάλεσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ

Ο κ. Κουνάβης χαρακτήρισε το Αίγιο ως «προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας του νόμου Αχαΐας», σημειώνοντας: ΄΄Εδώ, χτυπάει η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας. Η Αιγιάλεια, μας δίνει πολύ μεγάλα αποτελέσματα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα των εκλογών, είναι μία εβδομάδα πολύ κρίσιμη, είναι μία εβδομάδα που όλες και όλοι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα κριθούν πάρα πολλά δεν έχετε παρά και εσείς, οι ανιδιοτελείς «στρατιώτες» της Νέας Δημοκρατίας, εσείς που δεν περιμένετε κάτι αύριο, εσάς που η παράταξη δυστυχώς αρκετές φορές σας έχει πικράνει και για τον λόγο αυτό σας ζητάω μία μεγάλη συγγνώμη, πρέπει εσείς, να παραμένετε πάντα στην πρώτη γραμμή. Ζητώ από όλους σας να μπορέσετε στους χώρους εργασίας σας, στον καφέ ή σε κάθε κοινωνική συναλλαγή σας, να μιλήσετε σε ένα φίλο σας, ένα συγγενή ή κάποιον γνωστό σας, να του μιλήσετε για το έργο της Νέας Δημοκρατίας και να τον κάνετε να καταλάβει, γιατί πρέπει όλοι να ψηφίσουν το κόμμα μας. Πρέπει να μάθουν όλοι πόσο σοβαρό και μεγάλο έργο που επιτελεί αυτή η παράταξη΄΄.

Αναφορικά με το αποτέλεσμα της Κυριακής, υπογράμμισε τα εξής: ΄΄Οι οιωνοί για την παράταξή μας, είναι πολύ αισιόδοξοι όμως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Αυτή η μάχη πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Η οργάνωση ήταν και θα είναι πάντα δίπλα σας. Εδώ στην Αιγιάλεια υπάρχει μία πολύ δυνατή εκπροσώπηση, τόσο δυνατή που δεν είχαμε καταφέρει να έχουμε τα προηγούμενα χρόνια. Εκμεταλλευτείτε αυτούς τους ταλαντούχους πολιτικούς που έχετε και ανεβάστε το ποσοστό της παράταξης κατακόρυφα, είναι όλοι τους ικανοί υποψήφιοι. Καλή δύναμη στους δώδεκα υποψηφίους να τους υπενθυμίσω ότι έχουν δώσει ήδη έναν έντιμο πολιτικό αγώνα και τους καλώ να συνεχίσουν με το ίδιο ακριβώς στόχο. Έτσι, θα διανύσουμε και τελευταία εβδομάδα πριν τις κάλπες, προς όφελος πάνω από όλα, της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο με μία δυνατή παράταξη μπορούμε να τα πετύχουμε όλα. Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη μάχη, πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr