background img
banner
banner

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Ακράτα

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μία μοναδική ευκαιρία λήψης βασικών γνώσεων Πρώτων Βοηθειών είχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (6/7 Μαΐου) τα μέλη τής νεοσύστατης Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) Αιγιαλείας, που παρακολούθησαν το πρώτο τους εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ακράτα, με σκοπό την εκμάθηση διασωστικών ενεργειών για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

Το διήμερο σεμινάριο, που διεξήχθη στην αίθουσα του παλαιού κτηρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις», έγινε από εκπαιδευτές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω και περιελάμβανε τη βασική εκπαίδευση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη περιστατικών και συγκεκριμένα στον τρόπο αντιμετώπισης πνιγμονής και τραυμάτων σε ενήλικες και παιδιά, την εξασφάλιση αεραγωγού και την ακινητοποίηση της αυχενικής μοίρας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγιαλείας, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τους εκπαιδευτές διασώστες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω για τις σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες που μετέφεραν στους συμμετέχοντες, καθώς με τον επαγγελματισμό και την επάρκειά τους κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύωρης παρουσίασης.

Επίσης, ευχαριστεί την πρόεδρο Μαρία Καρρά και το ΔΣ του συλλόγου «Αναγέννησις» για την παραχώρηση της αίθουσας, την αντιδήμαρχο Μαρία Σταυροπούλου, τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «Akrata beach» για τη δωρεάν φιλοξενία των εκπαιδευτών και την κάβα ποτών «Φραντζής» για την προσφορά των αναψυκτικών.

Τέλος, αναφέρει πως όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγιαλείας μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 6955718989 ή να στείλουν email στο [email protected]


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr