background img
banner
banner

Δυσκολία αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων και μπαζών

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΟΓΩ… ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Στα… απόνερα της έλλειψης προϋπολογισμού του δήμου εντάσσει η δημοτική αρχή την αδυναμία αποκομιδής και απομάκρυνσης από πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους, ογκωδών αντικειμένων και μπαζών.

Μάλιστα, οι πολίτες καλούνται να μην τα βγάζουν έξω μέχρι να διευθετηθεί το θέμα και πολύ περισσότερο να μην τα εναποθέτουν όπου βρουν…

Το ζήτημα τέθηκε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, ενώ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος έχει ζητήσει και από τους προέδρους των κοινοτήτων να μεταφέρουν στους κατοίκους την αδυναμία αποκομιδής. Όπως μετέφερε στo protionline.gr ο κ. Καραΐσκος, ΄΄δυστυχώς δεν έχουμε πού να τα μεταφέρουμε καθώς δεν έχουμε τον αποδέκτη. Κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να συνάψουμε σύμβαση με ιδιώτη, διότι ο δήμος μας δεν έχει προϋπολογισμό΄΄.

Η έκκληση των κοινοταρχών διά στόματος Π. Κρικέτου

Χαρακτηριστική είναι η προ ημερών ανάρτηση του προέδρου της κοινότητας Συλιβαινιωτίκων Παναγιώτη Κρικέτου που ανέφερε: ΄΄Το τελευταίο διάστημα θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι δεν γίνεται αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κλαδοδεμάτων κ.λπ. Σε επικοινωνία που είχα με τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για την Καθαριότητα, Νίκο Καραΐσκο, μου είπε ότι αυτό οφείλεται στη μη ψήφιση προϋπολογισμού του δήμου για το 203.

Δεν μπορεί να μισθώσει σημεία εναπόθεσης αυτών των υλικών, διότι δεν μπορεί να διαπραγματευθεί χωρίς προϋπολογισμό. Οι σωροί των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδοδεμάτων μεγαλώνουν εφιαλτικά, φέροντας στο μυαλό μου, το όχι και πολύ μακρινό παρελθόν. Η καλή εικόνα που με κόπο τα παιδιά της Καθαριότητας κρατούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό, αρχίζει να χαλάει.
Αγαπητοί κύριοι δημοτικοί άρχοντες, κύριοι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, παρακαλώ θερμά καθίστε όλοι σε ένα τραπέζι, προσπαθήστε να αμβλύνετε τις όποιες διαφορές σας, άλλωστε όλοι μας ζούμε στην Αιγιάλεια και θεωρώ ότι όλοι την αγαπάμε εξίσου, ίσως κάποιοι με λάθος τρόπο…΄΄


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr