background img
banner
banner

Δύο “λύκαινες” στην προεπιλογή της Εθνικής Παγκορασίδων!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΤΣΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στο γήπεδο Προσφυγικών στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση προεπιλογών για τη στελέχωση των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων, υπό τίς οδηγίες τού ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Παπακώστα.

Στην ομάδα των παγκορασίδων πήραν μέρος και δύο παίκτριες των Λύκων Αιγιάλειας, γεγονός που συνιστά πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο και φυσικά για τα δύο κορίτσια. Πιο συγκεκριμένα, δοκιμάστηκαν αφήνοντας μάλιστα καλές εντυπώσεις, η Ιωάννα Τζουμάκα και η Δήμητρα Μήτση, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες καθώς συναγωνίστηκαν με συνομήλικές τους από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις μικρές ηλικίες στην ομάδα των Λύκων αρχίζει να αποδίδει καρπούς και η πρόσκληση δύο κοριτσιών στη προεπιλογή τής Εθνικής μας ομάδας είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται τόσο από την ομάδα όσο και από τα ίδια τα κορίτσια.

Τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση από τις ομάδες της Δυτικής Ελλάδας είχε η ΑΕΚ Μεσολογγίου με τις Μαρία Βασιλείου, Ιόλη Σταυροπούλου, Ιουλία Χριστοπούλου, Σοφία Τσιντζουρα και Παρασκευή Παπαϊωάννου, ενώ συμμετείχαν παίκτριες και από άλλες ομάδες της περιοχής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr