background img
banner
banner

Επιστρέφουν παραμονές εκλογών…

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ 5ΜΗΝΟ, ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για την ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή 5 Μαΐου στην Πάτρα ενώ στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ετοιμάζονται για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα στις 19 Μαΐου με την οποία και θα κλείσει το πρόγραμμα περιοδειών του στη χώρα ενόψει των εκλογών.

Σε μια προσπάθεια να προετοιμάσουν το έδαφος για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνης Κουνάβης και εθελοντές κινούνται από προχθές στο νομό καλώντας τους πολίτες στην ομιλία που είναι προγραμματισμένη για τις 7:00 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π. Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα προερχόμενος από την Ηλεία και αναμένεται να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ θα έχει και συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές και τοπικά στελέχη.

Η ομιλία θα έχει ιδιαίτερες αναφορές σε θέματα που αφορούν τη Δυτική Ελλάδα, σε συνέχεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος για την Αχαΐα, που είχε γίνει από τον ίδιο το διήμερο 22-23 Νοεμβρίου 2022. Στην Αχαΐα και την Ηλεία, αναμένεται να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό αριθμός μελών της Κυβέρνησης.

Σήμερα, παραμονή της επίσκεψης του πρωθυπουργού, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα ενημερωτική σύσκεψη με αντικείμενο το πρόγραμμα του κόμματος, (ώρα 18:00 )στο ξενοδοχείο My Way.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Θανάση Κοντογεώργη, της Γενικής Γραμματέως Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου, που είναι και υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα για την Δυτική Ελλάδα, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκου, του Διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρου Πρωτοψάλτη, της Γενικής Γραμματέως Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παυλίνας Καρασιώτου, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνου Πετραλιά, καθώς και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού.

Η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα οι νομοί Αχαΐας και Ηλείας θεωρούνται από τις πιο κρίσιμες εκλογικές μάχες ενώ ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει σε Πάτρα και Πύργο στοιχεία του προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2030» ενώ ιδιαίτερη αναφορά, όπως και το διήμερο 22-23 Νοεμβρίου θα κάνει στο έργο με το νέο Αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος και τα σιδηροδρομικά έργα στην περιοχή.

Ανδρουλάκης – Τσίπρας

Στον Πύργο στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος στην Ηλεία στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή βρέθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ.Ανδρουλάκης προγραμματίζει και την επίσκεψη και ομιλία στην Πάτρα για το επόμενο Σάββατο 13 Μαΐου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα βρεθεί στην πόλη της Πάτρας λίγο πριν την ολοκλήρωση και επίσημα της προεκλογικής περιόδου -λιγότερο από 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες- είχε βρεθεί στην Πάτρα και είχε μιλήσει στο Κλειστό Γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα στις 3 Φεβρουαρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr