background img
banner
banner

Ευχαριστίες Χριστίνας Αλεξοπούλου για το Νοσοκομείο στο Ρίο

Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της μητέρας μου, η οποία νοσηλεύτηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, με έφερε ακόμα πιο κοντά στους ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με κάθε τρόπο, στο δημόσιο σύστημα υγείας της περιοχής μας. Η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, η ξεχωριστή φροντίδα και η αμέριστη συμπαράσταση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε κάθε ασθενή, δυναμώνει στη εμπιστοσύνη μας στα δημόσια νοσοκομεία και την ευθύνη μας για περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αυτό άλλωστε αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τετραετία και αποτελεί και δική μου προτεραιότητα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής καθηγήτρια κα Σοφία Γεωργίου, τον διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής καθηγητή κ. Ευάγγελο Λιάτσικο, καθώς επίσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για την αμέριστη φροντίδα και υποστήριξη της μητέρας μου, αλλά και για τη συνολική προσφορά τους.

Ευχαριστώ επίσης τον διοικητή του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο κ. Δημήτρη Μπάκο για το προσωπικό του ενδιαφέρον καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας της και όλους όσους βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση της υγείας της.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr