background img
banner
banner

Ζητούν άψογη ενδυμασία από τους αστυνομικούς αλλά να πληρώνουν από την τσέπη τους…

ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΠΕΣΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Μία… αδιανόητη κατάσταση περιγράφει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Μπέσκος, η οποία αποτέλεσε και αντικείμενο αναφοράς που κατέθεσε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με κοινοποίηση στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και το γραφείο Πρωθυπουργού. Αφορά το γεγονός ότι αστυνομικοί αναγκάζονται να προμηθεύονται οι ίδιοι και να πληρώνουν από την… τσέπη τους είδη ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμό που σχετίζεται με τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα!

Όπως αναφέρει ο κ. Μπέσκος, ΄΄την ώρα που έχουν μειωθεί οι μισθοί τους, επιβαρύνεται ο κάθε Έλληνας αστυνομικός και με δαπάνες που έπρεπε να εγκρίνονται και να πιστώνονται από κωδικούς του Υπουργείου. Είναι τραγικό να εκδίδεται πρόσφατα εγκύκλιος για την άψογη ενδυματολογικά υποχρέωση των αστυνομικών κατά την υπηρεσία τους και την ίδια στιγμή να υποχρεώνονται λόγω της αδιαφορίας της ελληνικής Πολιτείας να αγοράζουν είδη ένδυσης και υποδημάτων με δικά τους χρήματα… Το γεγονός ότι τους δίνετε ενδεικτικά ύφασμα που και πάλι με δικά τους έξοδα ράβουν δεν σας δίνει άλλοθι. Είναι μαρτυρίες Ελλήνων αστυνομικών αυτές. Όλων όσων ρώτησα…΄΄

Κατόπιν των ανωτέρω αιτείται άμεσα να προβούν στις απαιτούμενες πιστώσεις σε όλα τα αστυνομικά τμήματα του νομού Αχαΐας αλλά και όλης της χώρας ώστε να μην λαμβάνουν χώρα αυτές οι αδιανόητες καταστάσεις που είναι κοινό μυστικό στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. ΄΄Παρακαλώ άμεσα για τις ενέργειες σας καθώς έχετε άμεση ευθύνη για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα΄΄, σημειώνει ο κ. Μπέσκος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr