background img
banner
banner

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. προετοιμάζει το πιο συναρπαστικό Πολιτιστικό Καλοκαίρι!

ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ

Σε… φουλ ρυθμούς εργάζεται το επιτελείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, προετοιμάζοντας ένα Πολιτιστικό Καλοκαίρι που θα… ανεβάσει την Αιγιάλεια στα ύψη. Εκδηλώσεις θεσμοί αλλά και φεστιβάλ και δράσεις που διοργανώνονται για πρώτη ή δεύτερη φορά, παραστάσεις και συναυλίες, θα γεμίσουν γλυκά τα καλοκαιρινά βράδια μας, είτε με την… παρέλαση γνωστών ονομάτων της Τέχνης και του Πολιτισμού, είτε με το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που υπόσχεται πολλά.

Το υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς» και φέτος έχει γίνει «μήλον της Έριδος» για παραγωγούς θεατρικών παραστάσεων που γνωρίζουν την αισθητική και τις προτιμήσεις του κοινού της περιοχής. Ειδικά δε αν συνεκτιμήσει κανείς τις εκτιμήσεις που θέλουν αύξηση της επισκεψιμότητας αυτό το καλοκαίρι, τότε οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού καλοκαιριού αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό που η Αιγιάλεια μπορεί να προσφέρει.

Μουσική, θέατρο, χορός και γεύσεις!

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά μιλά για ένα καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα σε όλη την Αιγιάλεια. Όπως αναφέρει, στις αρχές Ιουνίου αναμένεται το φεστιβάλ της ΠΑΛΕΜΟΤ που θα περιλαμβάνει διάφορες δράσεις και θα φέρει αρκετό κόσμο στο Αίγιο. Στις 18 με 24 Ιουνίου έρχεται το Φεστιβάλ Θόδωρος Αγγελόπουλος να μονοπωλήσει το κινηματογραφικό ενδιαφέρον της χώρας. Μεγάλη δραστηριότητα θα υπάρξει στο υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς» όπου θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις, κάποιες από τις οποίες θα παρουσιαστούν και στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023 θα περιλαμβάνει ακόμη συναυλίες σε Ακράτα και Αιγείρα, ένα διήμερο στον Ελαιώνα με συναυλία και δράσεις για παιδιά, εκδήλωση στο Διακοπτό με τον Σάκη Παπαδημητρίου και τον εξαιρετικό ερμηνευτή Δημήτρη Υφαντή, στις 14 με 23 Ιουλίου το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ Μουσικής στην παραλία, στο Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας και βέβαια τις συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα στις 5 Αυγούστου και του Πάνου Μουζουράκη λίγες μέρες μετά. Στα μέσα Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ακόμη «απόβαση» μοτοσικλετιστών στο Αίγιο, αφού αναμένονται περίπου 2.500 (!) και συναυλία στο «Μάτι» της Άκολης. Τα Οινοξένεια θα πραγματοποιηθούν φέτος στις 19-31 Αυγούστου με το δίκτυο να προετοιμάζεται σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ενώ τον Σεπτέμβριο θα διοργανωθεί διήμερο Καραγκιόζη με αφορμή και τη λειτουργία του Μουσείου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

΄΄Ευελπιστούμε αυτό το καλοκαίρι να είναι ξεχωριστό για όλους. Θέλουμε μέσα από τις εκδηλώσεις να προσφέρουμε πολιτισμό στους συνδημότες μας αλλά και στους επισκέπτες του δήμου μας. Το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2023 είναι πλούσιο και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα γούστα΄΄, κατέληξε η κ. Τσουκαλά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr