background img
banner
banner

Η Εράνη στο δρόμο του Παναιγιάλειου την Τετάρτη στο Στάδιο

ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ

Νίκη στην πρεμιέρα, ρεπό στην 2η αγωνιστική για τον Παναιγιάλειο και ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την αποκατάσταση των τραυματιών. Ήδη ο Χούσα προπονείται σε ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται η επιστροφή των Μιχάλη και Ανδρέα Σπανού, πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Τάκη Παπαδόπουλου.

Θετική η μέχρι τώρα πορεία των play off για τον Παναιγιάλειο

Το γεγονός ότι κανένα σωματείο δεν ζευγάρωσε τις νίκες του, είναι θετικό για τον Αιγιώτικο Σύλλογο που είχε ρεπό και θα επιδιώξει μετά το Λεωνίδιο την δεύτερη νίκη του.
Αυτή τη φορά θα υποδεχτεί στο Αίγιο την Εράνη, που σημείωσε μεγάλη σε έκταση νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 4-0 σε βάρος του Λεβάντε.
Την Ζακυνθινή ομάδα θα την αντιμετωπίσει ο Παναιγιάλειος την μεθεπόμενη αγωνιστική εκτός έδρας, προέχει όμως για τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο η κατάκτηση της νίκης σε βάρος της Εράνης.

ΠΑΟ Βάρδας και Εράνη οι ισχυροί του 5ου ομίλου

Δεν ξεκίνησαν καλά στην πρεμιέρα ΠΑΟ Βάρδας και Εράνη, κάτι περιέσωσαν στην 2η αγωνιστική σημειώνοντας νίκες στην έδρα τους και ξεχωρίζοντας στις πρώτες θέσεις μαζί με τον Παναιγιάλειου, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Δεν αποκλείεται να δούμε και στη συνέχεια αυτή την τριάδα να ξεχωρίζει, αφού οι εκπρόσωποι των Ιονίων νήσων δεν μας έχουν μέχρι τώρα πείσει, ο Αμυκλιακός μας είναι άγνωστος και το Λεωνίδιο στην τελευταία θέση.

Ξέμειναν στις τελευταίες θέσεις Λεβάντε και Λεωνίδιο

Αρκετά δύσκολη θα είναι η συνέχεια για τους ουραγούς Λεβάντε με έναν βαθμό και Λεωνίδιο χωρίς βαθμούς, που θα πρέπει να καλύψουν με νίκες την απόσταση που τους χωρίζει από τις άλλες ομάδες.

Μάλιστα το Λεωνίδιο θα παίξει πάλι εκτός έδρας στο Ληξούρι με τον Παλληξουριακό, ενώ ο Λεβάντε θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Αμυκλιακό Λακωνίας, επιχειρώντας να κατακτήσει την πρώτη του φετινή νίκη.

Σε αναμονή για την εκδίκαση της ένστασης της Βάρδας

Σε εκκρεμότητα η εκδίκαση ένστασης του ΠΑΟ Βάρδας κατά του ΑΟ Λεβάντε για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Ζακυνθινής ομάδας (στο ματς της 1ης αγωνιστικής με σκορ 1-1), με το αιτιολογικό ότι είχε αποβληθεί στο αμέσως προηγούμενο ματς (που ήταν ο τρίτος τελικός πλέι οφ του πρωταθλήματος στο νησί, κατά της Θύελλας Αμπελοκήπων), αλλά αγωνίστηκε στο αμέσως επόμενο ματς που ήταν το πρώτο μπαράζ ανόδου, χωρίς να μεσολαβήσει έκτιση ποινής.

Βαθμολογία σε 2 αγώνες
Ομάδες γκολ β. αγ.
ΠΑΟ Βάρδας 4-2 4 2
Εράνη 4-1 3 2
Παναιγιάλειος 1-0 3 1
Αμυκλιακός 1-0 3 2
Παλληξουριακός 1-0 3 1
Λεβάντε 2-6 1 2
Λεωνίδιο 0-3 0 2


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr