background img
banner
banner

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στις περιοχές των Καλαβρύτων και της Κάτω Αχαΐας

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε την περιοχή των Καλαβρύτων και συνομίλησε με κατοίκους, αγρότες και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα Καλάβρυτα, με πιο πρόσφατες παρεμβάσεις, το έργο της επέκτασης και αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με χρηματοδότηση μέσω της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το σχεδιασμό επέκτασης του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου.

Η κα Αλεξοπούλου βρέθηκε ακόμη στις κοινότητες της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων και συζήτησε με κτηνοτρόφους για τα ζητήματα της ζωικής παραγωγής. Επισκέφθηκε στη συνέχεια τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων και ξεναγήθηκε στους χώρους εργασίας.

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε επίσης στην Κάτω Αχαΐα και συναντήθηκε με κατοίκους, επιχειρηματίες και εργαζομένους. Η κα Αλεξοπούλου μετέφερε σε όλους τους συνομιλητές της, το δίλημμα της κάλπης για την Κυριακή, που είναι σταθερότητα και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή επιστροφή στις περιπέτειες. Περπατώντας στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με ανθρώπους τους εμπορίου και της εστίασης για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Σε ό,τι αφορά στην αγροτική οικονομία, στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία περιλαμβάνονται ριζικές παρεμβάσεις στον τομέα της αγροτικής οικονομίας, όπως η αύξηση των κατ’ επάγγελμα νέων αγροτών κατά 60.000 μέχρι το 2027, η οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, η αύξηση γεωργικών εκτάσεων για παραγωγή βιολογικών προϊόντων, οι δικαιότερες και ταχύτερες αποζημιώσεις, η επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ και η επιστροφή του Ενιαίου Φόρου Κατανάλωσης στο ντίζελ για αγρότες, του έτους 2023.

Με τίτλο “Παραγωγική Ελλάδα” η Νέα Δημοκρατία στο πρόγραμμά της για τη νέα τετραετία, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια, στην ανάπτυξη με δημοσιονομική υπευθυνότητα, στη δίκαιη φορολογία, στις επενδύσεις και στην ευκολότερη πρόσβαση στη χρηματοδότηση. Σχεδιάζονται ακόμα, ξεχωριστές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αγοράς, όπως η επέκταση μείωσης του ΦΠΑ στον καφέ, στα μη αλκοολούχα ποτά και στον τουρισμό για το 2023, η νέα διαδικασία επιστροφής ΦΠΑ και συντόμευσης της ενίσχυσης ρευστότητας στην αγορά


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr