background img
banner
banner

Θέση στο βάθρο και καλές επιδόσεις οι αθλητές του Κένταυρου Αιγιαλείας

Eξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του τμήματος Τοξοβολίας του Ομίλου «Κένταυρος» Αιγιάλειας που βρέθηκαν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, όπου διεξήχθη αγώνας Τοξοβολίας.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων από διάφορες κατευθύνσεις που ξεπερνούσαν τα 6 μποφόρ, οι Αιγιώτες τοξότες κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν µία θέση στο βάθρο. Από τον «Κένταυρο» Αιγιάλειας συμμετείχαν 6 αθλητές και κατάλαβαν τις εξής θέσεις:

1) Χλιάπας Ορέστης, στο Ολυµπιακό Τόξο (U21) 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο), ενώ πέτυχε και την άνοδό του στην Κατηγορία.

2) Μαρκορά Ειρήνη, στο Σύνθετο Τόξο Γυναικών (U18), 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) και εξασφάλισε την άνοδό της στην Κατηγορία.

3) Μεντζελοπούλου Μάρα, στο Σύνθετο Τόξο Γυναικών (U18), 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) και εξασφάλισε την άνοδό της στην Κατηγορία

4) Στον ίδιο αγώνα την 4η θέση έλαβε η Όλγα Δούσκα, εξασφαλίζοντας και αυτή την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία.

Επίσης, στην κατηγορία Ανδρών στο αγώνισµα Σύνθετου Τόξου, οι τοξότες Αντωνιάδης Παναγιώτης και Σταυρίδης Σταύρος και κατέλαβαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα.

Επόμενος αγώνας προετοιμασίας για τους Πανελλήνιους Νέων Ανδρών και Γυναικών που ακολουθούν, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στην Πάτρα, όπου θα συμμετέχουν οι Αιγιώτες τοξότες που ακολουθούν το πρωτάθλημα αλλά και νέοι τοξότες που θα λάβουν το πρώτο αγωνιστικό «βάπτισµα»!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr