background img
banner
banner

Θόδωρος Ανδριόπουλος: «Προσηλωμένοι στους έξι τελικούς για την άνοδο»

ΑΗΤΤΗΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ

Δύσκολη η Κυριακάτικη έξοδος για τον Παναιγιάλειο στο Λεωνίδιο (φωτο), αφού θα παραταχθεί απέναντι από μια ομάδα που ολοκλήρωση αήττητη το πρωτάθλημα με 22 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Είναι επίσης πολύ καλή στην άμυνα όπου έχει δεχτεί μόνο 8 γκολ και επιθετικά σημείωσε 63.

Πρώτος σκόρερ ο Σπύρος Βερβεσός με 17 γκολ και ακολουθεί με 15 ο Πέτρος Καλκανάκος.

Ο προπονητής Φώντας Καζακόπουλος βασίζεται κυρίως στο σύνολο της ομάδας και του έχει βγει αυτή η προτεραιότητα στο αγωνιστικό του πλάνο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, με τον Παναιγιάλειο να έχει καταφτάσει μια μέρα νωρίτερα στο Λεωνίδιο, γεγονός που θα δώσει την δυνατότητα στους παίκτες να αγωνιστούν ξεκούραστοι και μακριά από την ταλαιπωρία της μετακίνησης.

Σχεδιασμός στον Παναιγιάλειο για το πρώτο παιχνίδι στην Αρκαδία

Από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παναιγιάλειος, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο θα ακολουθήσει η αναχώρηση για το Λεωνίδιο.
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου συλλέγει πληροφορίες και υλικό από τον πρώτο αντίπαλο των μελανόλευκων, θέτοντας μέσα από σωστές βάσεις τα σχέδιά του.
Για το τελευταίο παιχνίδι στο Ριόλο στο οποίο κρίθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή, καθώς και στα επόμενα που έρχονται, μίλησε στο protionline.gr ο Θόδωρος Ανδριόπουλος.

Πίστευες σε αντίδραση του Παναιγιάλειου μετά το 0-2 στο Ριόλο;
Παρ’ όλο που μέχρι το 35ο λεπτό ελέγχαμε το παιχνίδι δεχτήκαμε ένα γκολ πέναλτι και πολύ νωρίς στην επανάληψη (48΄) ένα δεύτερο. Προσωπικά πίστευα ότι οι παίκτες μου θα αντιδράσουν σε αυτές τις συνθήκες του παιχνιδιού, γιατί διέθεταν την εμπειρία και την προσωπικότητα να επιστρέψουν στο παιχνίδι, παράλληλα όμως υπήρχαν και λύσεις από τον πάγκο που βοήθησαν.
Η ομάδα έχει πάντα πλάνο στο παιχνίδι της, θα ερχόντουσαν και οι δικές της στιγμές όπως κι έγινε. Αντέδρασε γρήγορα δημιούργησε φάσεις, είχε δοκάρι κατάφερε να ισοφαρίσει και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, με τις φάσεις του Λιάτου.

Ποιά ήσαν τα κύρια εφόδια στην κατάκτηση του τίτλου;
Είναι ότι όλα τα παιδιά ήξεραν σε πια ομάδα είναι και ήσαν …καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούν Ηθελαν και το πίστευαν να πάρουν το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την άνοδο, αφού οτιδήποτε διαφορετικό θα ήταν αποτυχία. Δεν θα το κρύψω ότι στις προπονήσεις ήσαν πάντα 25 παίκτες, ανυπόμονοι και ετοιμόπολεμοι για τον μεγάλο στόχο. τόσο εγώ όσο και ο γυμναστής Θόδωρος Δροσόπουλος, δουλεύαμε ευχάριστα και με ανταπόκριση από τους παίκτες τα τακτικά θέματα και την φυσική κατάσταση .
Ένα μέγιστο μερίδιο στην μέχρι τώρα επιτυχία του Παναιγιάλειου πηγαίνει στην διοίκηση. Με τον επικεφαλής Δημήτρη Ανδριόπουλο αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη έσκυβαν στα προβλήματά μας, έδειναν λύσεις, διαχειριζόντουσαν την λειτουργία ώστε να να είναι άψογη. Όλες οι πληρωμές ήσαν στην ώρα τους πριν τελειώσει ο μήνας, προσφέροντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα την ηρεμία να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα παιχνίδια και τίποτα περισσότερο.
Είναι μεγάλο το «θέλω» και της διοίκησης να πετύχουμε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Πάμε στα μπαράζ για Γ΄ Εθνική την Κυριακή, μπορεί τα συνεχόμενα παιχνίδια που προηγήθηκαν να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση του Παναιγιάλειου
Βάσει του προγράμματος σε αυτό το μίνι Πρωτάθλημα των έξι μικρών τελικών, δεν θα κρύψω ότι θα ήθελα την πρεμιέρα να παίζαμε στη έδρα μας με ένα φαινομενικά πιο υποδεέστερο αντίπαλο. Αυτό θα βοηθούσε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας!! Λογικά επειδή οι αντίπαλοι ειναι πρωταθλητές αναμένεται να συναντήσουμε μικρές τις διάφορες στους αγωνιστικούς χώρους.
Θα πρέπει να κοιτάξουμε το ποτήρι μισογεμάτο και την κλήρωση βατή.
Όσον αφορά την κούραση θα απαντήσω ότι μην ξεχνάμε ότι αγωνιζόμαστε ασταμάτητα, Τετάρτη – Κυριακή, φτάσαμε να δώσουμε επτά παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Είμαστα συνηθισμένοι.
Δεν θα ήθελα να σταθώ σε κάποια δικαιολογία κούρασης, επειδή ο Παναιγιάλειος ήταν η ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα τελευταίος από τους άλλους πρωταθλητές.

Απέναντι από αντιπάλους άγνωστους τι πιθανότητες δίνουμε για ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα που κερδίζει και την άνοδο;
Προέχει να είμαστα έτοιμοι 100% ώστε να μπορέσουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τριάδα. Δεν θα ήταν εύλογο να κάναμε σύγκριση με το δικό μας πρωτάθλημα ΕΠΣΑ που ναι μεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, όμως τώρα πάμε σε διαφορετικά παιχνίδια, με ομάδες που δεν γνωρίζουμε. Οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτούς τους έξι μικρούς τελικούς, βλέποντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και τις ιδιαιτερότητές του.

Που θεωρείς ότι πρέπει να επικεντρωθεί η τεχνική ηγεσία γι’ αυτά τα παιχνίδια;
Σίγουρα κατ’ αρχάς εστιαζόμαστε στο παιχνίδι με το Λεωνίδιο γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του. Από την πλευρά μας θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, περιορίζοντας παράλληλα ένα από τα σωματεία που επίσης βρίσκεται ανάμεσα στους διεκδικητές της ανόδου.
Στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν μετά το ρεπό μας στην 2η αγωνιστική, έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και ενδιάμεσα ένα εκτός στην Ζάκυνθο με τον ΑΕ Λεβάντε. Θεωρώ ότι σε αυτά τα ματς θα έχει κριθεί για μας η άνοδος, πριν ακόμα πάμε στο φινάλε να αντιμετωπίσουμε στην Βάρδα τον ΑΟΒ.

Τι άλλο θα ήθελες να προσθέσεις;
Σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από παίκτες διοίκηση και προπονητικό τιμ, θελουμε τον κόσμο κοντά μας αφού όπως έχω πάλι τονίσει, για μας είναι ο 12ος παίκτης που μας δίνει το πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλο.
Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τον κάνουμε χαρούμενο, γιορτάζοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr