background img
banner
banner

Κίνηση, αναμονή, εκνευρισμός αλλά και… ικανοποίηση

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΔ. ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με… υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κυκλοφορούν τις ημέρες αυτές στις οδούς Κορίνθου, Κανελλοπούλου και Ζωοδόχου Πηγής εξαιτίας των εργασιών ασφαλτόστρωσης των δρόμων. Πάντως στο τμήμα της οδού Κορίνθου, από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων AVIN ως τον κόμβο, το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό, αφού τα σαμαράκια και οι λακκούβες που επί τόσο καιρό ταλαιπωρούσαν τους οδηγούς, ανήκουν στο παρελθόν.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο τμήμα της Κορίνθου, από το πρατήριο ως το Δικαστικό Μέγαρο, δεν έχει γίνει κάποια προεργασία, παρότι υπήρχε στον αρχικό προγραμματισμό. Όσο για την Κανελλοπούλου, εδώ και τρεις ημέρες είναι για… γερά νεύρα καθώς δίδεται εναλλάξ το κάθε ρεύμα στην κυκλοφορία και ταυτόχρονα εκτελούνται εργασίες, αρχικά «ξυσίματος» του δρόμου και εν συνεχεία ρίψης ασφάλτου κομμάτι – κομμάτι. Μέσα σε όλα αυτά και εργασίες από τη ΔΕΥΑΑ ούτως ώστε να μην χρειαστεί το «ράβε ξήλωνε» μετά τη νέα άσφαλτο.

Στη Ζωοδόχου Πηγής ίσως δημιουργούνται οι περισσότερες δυσκολίες λόγω της στενότητάς της. Οι εργασίες ξεκίνησαν από το ύψος της Φιλοποίμενος και γίνονται τμηματικά και σε ώρες αιχμής, με πολλούς οδηγούς χθες να δηλώνουν αγανακτισμένοι από την αναμονή. Πλην όμως πρόκειται για έργο απαραίτητο για την περιοχή, ανεξάρτητα από το εάν οι εργασίες θα έπρεπε να γίνονται ή όχι σε ώρες αιχμής ή εάν το συνεργείο θα έπρεπε να είναι πιο πολυπληθές ώστε να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα χωρίς να ταλαιπωρούνται οι πολίτες…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr