background img
banner
banner

Κώστας Σπηλιόπουλος: Aπό την απαίτηση «Κάντε κάτι για το Δήμο μας», στο «Μπαίνουμε μπροστά για να κάνουμε την Αιγιάλεια ισχυρή και ανεπτυγμένη»

4Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ”

Από τον συνδυασμό «Αιγιάλεια Προορισμός» δόθηκε στη δημοσιότητα 4η ομάδα στελεχών που συντάσσονται με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Σπηλιόπουλο. Πρόκειται για 15 συμπολίτες μας, γνωστοί επαγγελματίες με κοινωνική δράση που αποφάσισαν να μπουν μπροστά για να κάνουν πράξη το αίτημα για ισχυρή και ανεπτυγμένη Αιγιάλεια, όπως αναφέρεται σχετικά από τον επικεφαλής:

Ανακοινώνουμε την τέταρτη ομάδα στελεχών που συστρατεύονται στον αγώνα μας για να αλλάξουμε την περιοχή μας και το Δήμο μας. Συναισθανόμενοι και κατανοώντας το μήνυμα ‘’Δεν πάει άλλο’’, με την κατάσταση στην Αιγιάλεια που συνεχώς υποβαθμίζεται και φθίνει, κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά.

Τα στελέχη αυτά είναι διακεκριμένοι πολίτες με τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους, τις δυνατότητές τους, αλλά και τη βούληση στο να κάνουμε ό,τι απαιτείται για το μέλλον του τόπου μας.
Δεν είναι στελέχη στα οποία ασκήθηκαν, ούτε μπορούσε άλλωστε, εκβιασμοί, πιέσεις, πελατειακές λογικές. Είναι πολίτες ενεργοί που βλέπουν το κοινό καλό και την ευθύνη που έχουμε να το υπηρετήσουμε.

Οι κομματικές τους προτιμήσεις και οι ιδεολογικές τους ταυτίσεις παραμένουν για τον καθένα και την κάθε μία δική τους υπόθεση την οποία σεβόμαστε και τιμούμε. Είναι όμως μακριά από τα Δημοτικά πράγματα, τα οποία έχουν άλλα χαρακτηριστικά και άλλες προτεραιότητες
Ένας είναι ο στόχος μας.

Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη και την εντολή των συμπολιτών μας για ένα καλύτερο μέλλον υμών και των παιδιών μας. Για αυτό και μόνο θα αγωνιζόμαστε.
Με την ομάδα αυτή συνολικά έχουμε ανακοινώσει πάνω από 100 στελέχη και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε μία νέα πολύ μεγάλη ομάδα στελεχών μας που θα περιλαμβάνει υποψηφίους μας και στα τοπικά συμβούλια.

Η προσπάθεια του συνδυασμού μας ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ συνεχίζεται οργανωμένα, πειστικά και αποτελεσματικά.

1. Γεωργιτσοπούλου Έφη ελ. Επαγγελματίας
2. Ηλιόπουλος Νίκος Ναυπηγός Μηχ. Μηχανικός, Πρόεδρος ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (ομ. βόλεϊ)
3. Θεοδωρόπουλος Φώτης πρ. Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος τοπ. κοιν. Διακοπτού
4. Καρόκης Νίκος Ιδιωτικός Υπάλληλος
5. Καψαμπέλης Γιώργος Επιχειρηματίας
6. Κορδαλή Ελένη Ιδιωτική Υπάλληλος
7. Μεσάζος Κώστας Δάσκαλος, Δ/ντης 9ου Δημοτικού Αιγίου
8. Παγανός Λεωνίδας Δικηγόρος
9. Παναγιωτόπουλος Ι. Άγγελος Φοιτητής Μηχ. Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων
10. Ρέλλας Χρ. Αντώνης Προιστ. Υπηρεσιών Ι. Μητροπόλεως Αιγιαλείας και Καλαβρύτων
11. Τσαχρέλια Σμαράγδα Ψυχοπαιδαγωγός
12. Σπηλιωτοπούλου Αγγελική Υπάλληλος Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
13. Σπυρόπουλος Παρασκευάς Αγρότης
14. Σωτηρόπουλος Αρίστος Συν/χος ΟΣΕ
15. Τάτσης Σταύρος Αγρότης


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr