background img
banner
banner

Μεγαλειώδης συγκέντρωση από την Κ. Σολωμού στην Πάτρα

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Σε μία πολυπληθή εκδήλωση μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού. Το «Πάνθεον» γέμισε ασφυκτικά, με νέα, αλλά και παλαιότερα στελέχη του κόμματος, όπως και εκπροσώπους φορέων που θέλησαν να ακούσουν την κ. Σολωμού και να χαιρετήσουν την υποψηφιότητά της.

Η καθηγήτρια Ιατρικής παρουσίασε εκ νέου τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ ανέφερε πως θα συνεχίσει να ασκεί την πολιτική, ως λειτούργημα, όπως την Ιατρική εδώ και πολλά χρόνια. Εμφανώς συγκινημένη από την ανταπόκριση των μελών και φίλων του κόμματος η κ. Σολωμού ευχαρίστησε πολλές φορές τους παριστάμενους και απέσπασε το θερμό χειροκρότημά τους.

Στην ομιλία της μεταξύ άλλων, η κ. Σολωμού ανέφερε τα εξής:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, Φίλες και φίλοι

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας απόψε εδώ. Δεν θα δείτε θεατρική παράσταση, γιατί πολύ απλά δεν παίζουμε πολιτικό θέατρο. Ούτε κάποια ταινία στο σινεμά, γιατί τα παραμύθια, οι εύκολες υποσχέσεις και η επίπλαστη πραγματικότητα -που κάποιοι δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια- είχαν οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα.

Είμαι εδώ για να σας μιλήσω  με γνώση,  σοβαρότητα και ρεαλισμό.

Για τους κοινούς μας στόχους, για προκοπή, συμμετοχή και ανάπτυξη.

Είμαι συγκινημένη από τη μεγάλη ανταπόκρισή σας, η οποία γεμίζει όλους μας αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και ταυτόχρονα ισχυροποιεί μέσα μου το αίσθημα της ευθύνης, για προσφορά στον τόπο μας αλλά και στη χώρα.

Η παρουσία σας σήμερα εδώ είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που μου δίνει δύναμη στο δύσκολο αυτό αγώνα  για την προοδευτική μας παράταξη. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Την παράταξη του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου του ιδρυτή και ηγέτη μας και σήμερα του Νίκου Ανδρουλάκη σε μια πορεία για γνήσιες προοδευτικές λύσεις και δημοκρατικές ανατροπές.

Όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, δεν κάνουμε απλά και μόνο μια προεκλογική συγκέντρωση. 

Είμαστε εδώ για να δώσουμε το παρών σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να διατρανώσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, είναι ενωμένο και είναι και πάλι δυνατό.

Ο αγώνας μας είναι αγώνας για τον τόπο και τον λαό. Τόσα χρόνια μέσα στα Νοσοκομεία, έχω ζήσει από κοντά, έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα, πόσο υποφέρει ο λαός μας όλη αυτή την περίοδο και πως οδηγηθήκαμε εδώ.

Έχω αποφασίσει να είμαι στην πρώτη γραμμή ως υποψήφια βουλευτής.

Καταθέτω στους πολίτες της Αχαΐας την εμπειρία ετών στην αυτοδιοίκηση.

Καταθέτω τη γνώση των αναγκών του τόπου μας.

Μα, πάνω απ’ όλα καταθέτω, τη διάθεση για προσφορά, αλλά και την ανανέωση που θέλω να εκφράσει η υποψηφιότητά μου.

Πιστή στην πολιτική μου διαδρομή και στις αρχές που πρεσβεύει η Δημοκρατική Παράταξη, αλλά και στις αρχές που μου εμφύσησε ο αείμνηστος πατέρας μου Γρηγόριος Σολωμός, κατέρχομαι και πάλι στις επικείμενες εθνικές εκλογές πάντα μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Τον πολιτικό χώρο που δεν εγκατέλειψα ποτέ, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, αλλά με συνέπεια τον υπηρέτησα όπως και το ίδιο συνεχίζω να πράττω και σήμερα.

Του Κινήματος που δικαίωσε τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού και έκανε πράξη τα οράματα των ανθρώπων του μόχθου, της βιοπάλης και της προκοπής, του πολιτικού φορέα που δικαίωσε τις ελπίδες του κοινωνικού συνόλου. Η Δημοκρατική μας παράταξη σφράγισε τα χρόνια της μεταπολίτευσης  και ήταν η παράταξη που άλλαξε την Ελλάδα, που έκανε μια Ελλάδα δημιουργική και ισχυρή. 

Είμαστε η παράταξη που ταυτίστηκε με τις αγωνίες του λαού, ενσάρκωσε τα όνειρά του και έφερε κοινωνική δικαιοσύνη.

Είμαστε η μόνη παράταξη που έκανε την αυτοκριτική της για τα λάθη της αν και χρεώθηκε πολύ περισσότερα από ότι της αναλογούσε και σήμερα επιστρέφει με σοβαρότητα όχι για να διαχειριστεί προβλήματα αλλά να δώσει λύσεις με ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης που κέντρο του έχει τον άνθρωπο .

Πάμε στις κάλπες με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις αφήνοντας πίσω με βδελυγμία τον πελατειακό ελιτισμό του κ. Μητσοτάκη και την λαϊκίστικη τοξικότητα του κ. Τσίπρα, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω τον τελευταίο καιρό  προσπαθεί  να μιμηθεί τον μεγάλο Ανδρέα Παπανδρέου και στην κατακραυγή του από εμάς απάντησε πως ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει σε όλους, ανήκει στην ιστορία.”


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr