background img
banner
banner

Νίκος Σπηλιόπουλος: «Να συνεχίσουμε μπροστά, στην πορεία μας»

Είμαστε στην τελική ευθεία για μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μπροστά σε ένα σημαντικό διακύβευμα. Την Κυριακή 21 Μαΐου θα κληθούμε να απαντήσουμε με την ψήφο μας , για τον τόπο και την Ελλάδα που θέλουμε. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας και την πορεία της χώρας μας, για το παρόν και το μέλλον.

Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για τον Πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση, που θα υπερασπιστεί τα μέχρι σήμερα κεκτημένα μας. Η πορεία την οποία έχουμε χαράξει αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η πορεία της προκοπής, της αισιοδοξίας και της προοπτικής, αυτή η πορεία που μας οδήγησε όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε αλλά και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, πρέπει και αξίζει για όλους μας , να συνεχιστεί. Πρέπει το μέχρι σήμερα έργο να μπορέσει να ολοκληρωθεί, για να μπορέσουμε πραγματικά να ελπίζουμε όλοι σε ακόμα καλύτερες μέρες. Το κρίσιμο δίλημμα αυτών των εκλογών είναι αδιαμφισβήτητο και ξεκάθαρο: θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία πηγαίνοντας μπροστά προς μία Ελλάδα πιο ισχυρή, υπερήφανη, με περισσότερη ανάπτυξη ή θα ξαναγυρίσουμε πίσω σε μία εποχή ανασφάλειας; Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για πειραματισμούς.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τίποτα στην τύχη, ούτε να ξαναδοκιμάσουμε συνταγές του παρελθόντος που απέτυχαν. Έχουμε εξάλλου δύο διαφορετικές τετραετίες που ζήσαμε για να κρίνουμε και να συγκρίνουμε. Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν μπορεί να υπάρχει κανένα ερώτημα και καμία αμφιβολία ποιος θα είναι Πρωθυπουργός και ποιος θα κυβερνήσει. Εξίσου σημαντικό με όλα αυτά είναι και ανάγκη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα η οικονομία απαιτεί μια σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Οι διεθνείς μας σχέσεις και τα ελληνοτουρκικά το ίδιο .Αλλά και ο απλός πολίτης θέλει να ζει και να δημιουργεί σε ένα περιβάλλον βεβαιότητας και σταθερότητας. Αυτό που μπορεί να του εξασφαλίσει και να του εγγυηθεί μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Το μέλλον είναι μπροστά και όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τη δική μας απάντηση για τη νίκη.

* Ο Νίκος Σπηλιόπουλος, είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr