background img
banner
banner

«Οι Φύλακες του Γαλαξία» σε πρώτη προβολή

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ

O Κρις Πρατ και οι ασυμβίβαστοι ήρωες της Marvel επιστρέφουν στην πολυαναμενομένη ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3 – Guardians of the Galaxy Vol. 3» που θα προβάλλεται στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα» στο Αίγιο από την Πέμπτη 4 έως την Τετάρτη 10 Μαΐου και θα βγει στη χώρα μας στις 4 Μαΐου ταυτόχρονα με την έξοδό της στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η συγκεκριμένη ταινία της Μάρβελ έχει κατακτήσει το δικό της κοινό χάρη και στο ιδιαίτερο χιούμορ των ηρώων της. Συνολικά είναι το 32ο φιλμ του κινηματογραφικού κόσμου της Marvel (MCU).

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 9.15μ.μ. θα γίνει μία τελευταία προβολή για την χειμερινή περίοδο, της αριστουργηματικής πολεμικής και δραματικής ελληνικής ταινίας του Bασίλη Τσικάρα «ΠΕΝΤΕ 5! το φοβερό ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης το 1821 και οι πέντε Άγιοι νεομάρτυρες!».

Πρόγραμμα προβολών

Την Πέμπτη 4 Μαΐου: 18:30: Φύλακες του Γαλαξία 3, 21:15: Φύλακες του Γαλαξία 3. Την Παρασκευή 5 Μαΐου: 18:30: Φύλακες του Γαλαξία 3, 21:15: Πέντε (Το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης).
Το Σάββατο 6 Μαΐου: 18:30: Φύλακες του Γαλαξία 3, 21:15: Φύλακες του Γαλαξία 3. Την Κυριακή 7 Μαΐου: 21:15: Φύλακες του Γαλαξία 3. Από την Δευτέρα 8 έως και την Τετάρτη 10 Μαΐου: 18:30: Φύλακες του Γαλαξία 3, 21:15: Φύλακες του Γαλαξία 3. Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Φύλακες του Γαλαξία 3

Στη νέα ταινία «ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3» των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική.
Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Πρωταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Ντέιβ Μπαουτίστα, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κάρεν Γκίλαν, Βιν Ντίζελ, Πομ Κλεμεντιέφ, Σον Γκαν. Διάρκεια: 149 λεπτά.

Πέντε (Το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης)

Το «Πέντε 5» έρχεται να ολοκληρώσει την τριλογία του σεναριογράφου – σκηνοθέτη για την ελληνική Επανάσταση, μετά τις ταινίες «Έξοδος 1826» και «Πολιορκία». Το «Πέντε 5» παρουσιάζει τα αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης. Το Σεπτέμβριο του 1821. Ο Μιχάλης και η Μυρσίνη, δυο νέα παιδιά, ετοιμάζονται να κάνουν το σπιτικό τους έχοντας όνειρα για μια ειρηνική και όμορφη ζωή. Την ίδια στιγμή, οι 5 δημογέροντες της Σαμοθράκης αποφασίζουν να διώξουν τον Τούρκο φοροεισπράκτορα του νησιού και να συνταχθούν στο επαναστατικό κλίμα της εποχής.

Ακολουθούν 3 μήνες ειρήνης, ωστόσο το νησί προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο σύγκρουσης. Έτσι δημιουργείται μια ομάδα ανθρώπων που κινεί τα νήματα, με τη συμμετοχή των 5 δημογερόντων, της οικογένειας Βισβίζη, ενός οπλαρχηγού από τη Σάμο κι ενός μυστηριώδη ξένου άντρα με το όνομα Αράν. Ο μεγάλος αγώνας για επιβίωση ξεκινά… Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας. Πρωταγωνιστούν: Μάνου Μπένετ, Γιάννης Αϊβάζης, Βύρωνας Κολάσης, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Καρμάτης, Μανώλης Σαββίδης, Αντώνης Σιώπκας, Κωνσταντίνος Καραθωμάς, Σπύρος Μπιμπίλας. Διάρκεια: 135 λεπτά. Τιμή προπώλησης (περίπτερο Ζόμπου Τρίγωνη Πλατεία 6 ευρώ, στον «Απόλλωνα» 7 ευρώ)


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr