background img
banner
banner

Ο Ανδρέας Μπέσκος στον Φοίνικα / Ζήρια

Ήταν συνεργάτης με τον Νίκο Ψυχογιάννη που αποχώρησε και πλέον ο διπλωματούχος προπονητής Ανδρέας Μπέσκος αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στον Φοίνικα / Ζήρια. Αυτός θα οδηγήσει τώρα στα μπαράζ παραμονής τον Φοίνικα / Ζήρια, ύστερα από την αποχώρηση του Ψυχογιάννη, ο οποίος επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στον διάλογο που είχε το protionline.gr με τον Ανδρέα Μπέσκο, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν αποτελούσε τεχνικό δίδυμο με τον Ψυχογιάννη και τώρα έμεινε μόνος του να υπερασπίζεται τις υποχρεώσεις της τεχνικής ηγεσίας μας είπε: «Σίγουρα δεν υπάρχει η καλύτερη ψυχολογία ύστερα από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό που θα μας κρατούσε στην Β΄ κατηγορία και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τουλάχιστον δυο νίκες για να ελπίζουμε.»

Για τον στόχο της τελικής βαθμολογικής κατάταξης ο προπονητής του Φοίνικα / Ζήρια είπε: «Σίγουρα η πρώτη θέση που μας δίνει την άμεση παραμονή είναι το ζητούμενο για μας. Επειδή παρακολούθησα παιχνίδι για τα play out ανάμεσα σε αντιπάλους που διεκδικούν την παραμονή τους στον πρώτο όμιλο, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που θα δυσκολευτούν τα σωματεία του ομίλου μας να θέσουν νοκ άουτ, όταν έρθει η ώρα να διασταυρωθούν οι δεύτεροι των δυο ομίλων.»

Για την προετοιμασία και τυχόν απουσίες ο Ανδρέας Μπέσκος μας εξήγησε: «Ευτυχώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Το βράδυ της Δευτέρας που βρήκαμε κενό, θα κάνουμε την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο Πλαστήρα, αφού εκεί θα αντιμετωπίσουμε στο πρώτο μας παιχνίδι την Φλόγα Ροδιάς.»

Για την απόφασή του να παραμείνει μόνος του στον πάγκο της ομάδας και τι πρέπει να γίνει για να επιτευχθεί ο στόχος, ο προπονητής Ανδρέας Μπέσκος είπε: «Είπα το ναι γιατί ήξερα την ομάδα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον θα αναλάμβανε στην τεχνική ηγεσία σε αυτά τα μόλις τρία αλλά καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν για την παραμονή στην κατηγορία. Θα πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη αγωνιστικότητα, πειθαρχία και σοβαρότητα, για να κρατήσουμε τον Φοίνικα / Ζήρια στην Β΄ κατηγορία».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr