background img
banner
banner

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης κοντά στα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτ. Ελλάδας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟ

Κοντά στα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. Στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής πρόνοιας που υλοποιεί η Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης παρέθεσε γεύμα στα παιδιά που φιλοξενούνται από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Αχαΐας.

Μια μεγάλη τραπεζαρία στήθηκε στο προαύλιο της Μονάδας Θηλέων που βρίσκεται στην Πάτρα και γευμάτισαν όλοι μαζί, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας Γιώργου Σταμάτη, αλλά και της Γενικής Γραμματέως Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρας Σδούκου. Ο κ. Φαρμάκης, συνομίλησε με τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου Πρόνοιας για την καθημερινότητά τους, τις συνήθειες τους, τον τόπο καταγωγής τους, για το μέλλον και τα όνειρά τους.

Προηγήθηκε ενημέρωση από τον Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδος, Νικόλαο Σταθακόπουλο, για τις συνθήκες λειτουργίας του Κέντρου, αλλά και τις υπηρεσίες φροντίδας προς τα παιδιά, ενώ κατά τη συζήτηση τονίστηκε ότι κυρίαρχος στόχος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει η αποϊδρυματοποίηση και στην κατεύθυνση αυτή υλοποιούνται διαρκώς δράσεις για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

«Κάθε παιδί δικαιούται ένα καλό και βέβαιο μέλλον. Στεκόμαστε στο πλευρό της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας και θέλουμε, τα παιδιά που φιλοξενούνται να αισθάνονται όλους μας, σαν τη δική τους μεγάλη οικογένεια, ένα στήριγμα για να μπορούν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και να ζήσουν τη ζωή που αξίζουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Σταθακόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πρωτοβουλία του, αλλά και γενικότερα για τις πολιτικές και τις δράσεις κοινωνικής πρόνοιας που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr