background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος 3-1 τον Πανμοβριακό και φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή

Δεν υπήρχε καλύτερο ξεκίνημα για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος κατάφερε μέσα σε διάστημα 4 λεπτών να προηγηθεί 2-0. Δεν άργησε η απάντηση από τον Πανμοβριακό που μείωσε σε 1-2 στο 9΄, αλλά το αυτογκόλ του Μπουρδέκα στο 23΄ επανέφερε την τάξη με τον καλύτερο Παναιγιάλειο να διαμορφώνει το 3-1.

Στην επανάληψη ο Πανμοβριακός με την πάροδο του χρόνου έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο, όμως το καλό στήσιμο και η καλή διαχείριση από τους μελανόλευκους διατηρούσε την διαφορά των δυο τερμάτων.  Αυτό μέχρι το 95΄ όπου ο Πανμοβριακός έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 2-3, όταν ο Αθανασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Παναγόπουλου.

Στο 2΄ο Σκούτας το 1-0 

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Παναιγιάλειος εκτελούσε το πρώτο του κόρνερ με τον Λιάτο, το οποίο απεκρούστηκε στο πρώτο δοκάρι από τους αμυντικούς σε νέο κόρνερ.

Ο Λιάτος αυτή την φορά έφερε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά ο Σκούτας έγραψε το 1-0 στο 2ο λεπτό.

Στο 4΄ ο Λιάτος το 2-0 

Οι πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ άλλαξαν ρόλους με τον Σκούτα να πασάρει στο 4΄ και τον Λιάτο να εκτελεί με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην εστία του Π. Κυριακόπουλου από το πρώτο γρήγορο γκολ, για να ακολουθήσει έτσι το 2-0.

1-2 στο 9΄ και επιστρέφει στο παιχνίδι ο Πανμοβριακός 

Μια πάσα ακριβείας από τον έμπειρο Νιφορόπουλο στον πρώτο σκόρερ του Πανμοβριακού Ρουμπάτο και με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά τον Αθανασόπουλο, έφερε την μείωση του σκορ για το Ριόλο στο 9΄

Αυτογκόλ του Μπουρδέκα 3-1 στο 23΄  

Προς το παρόν αυτό το γκολ φάνηκε να δίνει άλλη ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που υποχρεώθηκαν λίγο αργότερα από δικό τους παίκτη να δεχτούν το 3-1.

Συγκεκριμένα στο 23΄ ο Λιάτος έβγαλε σέντρα προς την περιοχή του Πανμοβριακού, ο Μπουρδέκας πήδηξε να διώξει και το φινάλε ήταν να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα Κυριακόπουλο.

Κοντά στο 4-1 ο Α. Σπανός 

Σε δυο περιπτώσεις απείλησε για το 4-1 ο Ανδρέας Σπανός όταν βρέθηκε στην περιοχή στο 27΄ και έκανε άστοχη σέντρα σουτ και στο 30΄ ο τερματοφύλακας Κυριακόπουλος έχασε τον έλεγχο της μπάλας και από πλάγια ο Α. Σπανός πλάσαρε στο δοκάρι της κενής εστίας.

Στην τελευταία καλή φάση του α΄ ημιχρόνου ο Δημητρακόπουλος από μακριά δοκίμασε άστοχα να πλασάρει τον εκτός περιοχής Αθανασόπουλο.

Πάνω κάτω η μπάλα στο β΄ ημίχρονο 

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε. Ο Παναιγιάλειος δεν έδινε χώρο στον επικίνδυνο επιθετικά Πανμοβριακό, που ζητούσε ένα γκολ για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Στο 49΄ ο Γκάτσης αποκρούστηκε από τον Π. Κυριακόπουλο ύστερα από την πάσα του Αρβανίτη.

Στο 52΄ κεφαλιά του Δημητρακόπουλου πέρασε έξω

Στο 55΄ σουτ του Λιάτου άουτ.

Στο 69΄ σωτήρια επέμβαση του Αθανασόπουλου στην κεφαλιά του Δημητρακόπουλου.

Στο 82΄ κοντινή κεφαλιά του Γκάτση από την σέντρα του Αρβανίτη αποκρούστηκε σε κόρνερ

Στο 83΄ ο Δημητρακόπουλος σούταρε άουτ

Εντυπωσιακή απόκρουση πέναλτι από τον Αθανασόπουλο 

Στο 93΄ και ενώ όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, το μαρκάρισμα του Κοτσόκολου στον Ρουμπάτο είχε σαν αποτέλεσμα την υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή Ανδριανό.

Εκτελέστηκε στο 95΄ από τον Παναγόπουλο, με τον Αθανασόπουλο να εκτινάσσεται στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου διατήρησε με αυτό τον τρόπο την σημαντική διαφορά των δυο γκολ για το επαναληπτικό παιχνίδι στο Ριόλο την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος (52’ Οικονόμου), Χούσα, Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Μ. Σπανός (66’ Κόρμπος), Σκούτας (91’ Ροδόπουλος), Λιάτος, Α. Σπανός, Γκάτσης, Αρβανίτης (91’ Τσεκούρας)

Πανμοβριακός (Γ. Λαγός): Π. Κυριακόπουλος, Λιάκος, Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέκας, Κοκκίνης (71’ Πυρρής), Βαλογιάννης (71’ Παναγόπουλος), Καρακάσης, Παπαδάτος (31’ Κουραχάνης), Ρουμπάτος, Δημητρακόπουλος, Νιφορόπουλος (90’ Αγγ. Κάτσενος)


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr