background img
banner
banner

Πέντε χρυσά και τέσσερα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του “Α.Σ. Στράτων Αιγίου”!

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ KICKBOXING ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Πραγματοποιήθηκε στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2023 στο Λουτράκι Κορινθίας το Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing όλων των κατηγοριών. Συμμετείχαν 99 σύλλογοι από όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με 817 συμμετοχές, ανάμεσά τους και ο “Α.Σ. Στράτων Αιγίου” που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Στις παραπάνω συμμετοχές προσθέτοντας και τις 248 των αθλητών 8-10 ετών και τους 35 συλλόγους των επίσημων κλάδων άθλησης με τις 388 συμμετοχές τους, γίνεται εύκολα αντιληπτό ο όγκος, το επίπεδο και η σημαντικότητα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Πέντε χρυσά και τέσσερα αργυρά μετάλλια ήταν η συγκομιδή του «Α.Σ. Στράτων Αιγίου» με τον Χρήστο Μαργαρώνη να ανεβαίνει δύο φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!
Ο αιγιώτης πρωταθλητής αγωνίστηκε σε δύο στυλ, K1 και Full Contact στην Α΄ κατηγορία και κατέκτησε δύο χρυσά. Ο Ανδρέας Αγγελόπουλος ήταν «χρυσός» νικητής στην Α΄ κατηγορία kick Light, η Σοφία Πουρνάρα στη Β΄ κατηγορία Low kick και η Θωμαϊς Λούση επίσης στη Β κατηγορία Low kick.

Η Μαρίλια Χρονοπούλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη Β΄ κατηγορία Low kick, όπως και οι Χρήστος Καρναχωρίτης (Β΄ κατηγορία Low kic), Δημήτρης Ραμπαβίλας (Β΄ κατηγορία Low kick) και Ανδρέας Αναγνωστόπουλος (Α΄ κατηγορία Low kick), ενώ ο Χρήστος Μπουργαζας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πολύχρονη και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμπόξινγκ είναι η αιτία που στο Λουτράκι έχουν φιλοξενηθεί πολλές και σημαντικές διοργανώσεις Κικμπόξινγκ (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) με εξαιρετική επιτυχία.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr