background img
banner
banner

Πίστη για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ο ενθουσιασμός και η πεποίθηση ότι την Κυριακή η Νέα Δημοκρατία θα πάρει την καθαρή εντολή του λαού να συνεχίσει αυτοδύναμη τη διακυβέρνηση της χώρας, επικράτησαν την Πέμπτη 18 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Αίγιο, των Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Νίκου Χαρδαλιά. Τα δύο στελέχη του κόμματος έγιναν δεκτά με επευφημίες από Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας, υποψηφίους, μέλη και φίλους, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Μητροπόλεως. Πρώτος αφίχθη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, Νίκος Χαρδαλιάς. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητά του όταν ο πρωθυπουργός του ανέθεσε τον σχεδιασμό της προστασίας των πολιτών από τον covid-19. Μάλιστα, σημείωσε πως ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε ο κ. Χαρδαλιάς, έγινε πρότυπο για όλες τις χώρες της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης, τόνισε πως και από τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας μαζί με το υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο ήταν πάντα μπροστά.

Τιμή για την Αιγιάλεια χαρακτήρισε την επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, τονίζοντας πως μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι από τα πρωτοπαλίκαρα που εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας και το βράδυ της 21ης Μαΐου θα είναι δίπλα στον σημερινό και αυριανό πρωθυπουργό της χώρας. Σημείωσε ακόμη πως ΄΄κάνοντας αυτοδύναμη τη ΝΔ κάνουμε αυτοδύναμη και την Ελλάδα΄΄.

 

Ν. Χαρδαλιάς: «Έτσι κρατήσαμε τη χώρα όρθια και συνεχίζουμε…»

Νοσταλγική ήταν η ομιλία του κ. Χαρδαλιά, λέγοντας πως η επίσκεψή του στο Αίγιο του έφερε θύμισες από το 1990 όταν υπηρετούσε την ΟΝΝΕΔ και είχε ως «αποστολή» όλο το Αίγιο να είναι βαμμένο μπλε… Όπως είπε, ΄΄η ιστορία επαναλαμβάνεται΄΄. Αναφέρθηκε ακόμη στις κρίσεις που αντιμετώπισε η χώρα το προηγούμενο διάστημα, τονίζοντας ΄΄πως αν κάποιοι φαίνονται πιο μπροστά, πίσω υπήρχαν τα στελέχη που δούλευαν νυχθημερόν για να κρατηθεί η χώρα όρθια΄΄. Είπε ακόμη πως η κυβέρνηση μέσα σε 4 χρόνια αντιμετώπισε τόσες κρίσεις όσες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν οι κυβερνήσεις 30 ετών μαζί, τονίζοντας πως δίπλα τους υπήρχε ο απόλυτος ηγέτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μόνο μέλημα είχε πώς θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές. ΄΄Έτσι αντιμετωπίσαμε την πανδημία, έτσι και τις φωτιές του 2021 χωρίς ανθρώπινες απώλειες. Έτσι κρατήσαμε τη χώρα όρθια. Η χώρα είναι ασφαλής, ισχυρή, τέσσερα χρόνια τώρα θωρακίζεται, παράγει πλούτο, η οικονομία μας πηγαίνει καλά΄΄, τόνισε, εκφράζοντας την ανάγκη για σταθερότητα η οποία θα συνεχιστεί μόνο με κυβέρνηση της ΝΔ.

Λίγη ώρα μετά και κατόπιν συνάντησής του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο τον οποίο επισκέφθηκε, κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ, ο ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Β. Σταθακάρος: ΄΄Μαζί με τον πρωθυπουργό θα πάνε στο Ζάππειο την Κυριακή΄΄

Κατά την υποδοχή του, ο κ. Σταθακάρος των καλωσόρισε στο «προπύργιο της ΝΔ στην Αχαΐα», όπως χαρακτήρισε το Αίγιο, σημειώνοντας: ΄΄Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπιστεύθηκε σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, παλιάς και νέας γενιάς που είναι όμως και οι δύο «μπαρουτοκαπνισμένοι» από τα χρόνια εκείνα των μεγάλων αγώνων και συνεχίζουν και τώρα με την ίδια αποτελεσματικότητα, για να έχει η χώρα μας τη θέση που της αξίζει, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μαζί την Κυριακή, μετά τη νίκη θα πάνε στο Ζάππειο. Κι αυτό θα γίνει με τη βοήθεια όλων μας΄΄.

Ο κ. Κουνάβης ανέφερε το γεγονός ότι εδώ και καιρό έχει ζητήσει από τον κ. Μεϊμαράκη να επισκεφθεί την Αχαΐα κάτι που δεν κατέστη εφικτό με τις υποχρεώσεις του στην Ευρωβουλή, γνωρίζοντας όμως πως η καρδιά του είναι εδώ καθώς έχει τη δυνατότητα να μιλά στην ψυχή των Νοεδημοκρατών ΄΄και σήμερα μας έκανε αυτό το δώρο να κλείσει από την Αχαΐα αυτή τον όμορφο προεκλογικό αγώνα και τη μάχη που δώσαμε για την αυτοδυναμία της ΝΔ΄΄.

Β. Μεϊμαράκης: «Το αποτέλεσμα της Κυριακής θα δώσουμε το έναυσμα για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά»

Ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε ευχαριστίες για τη θερμή υποδοχή, λέγοντας πως ΄΄βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πιστεύω ότι την Κυριακή θα πάρουμε τον δρόμο της ανάπτυξης ώστε η χώρα να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά με την κυβέρνηση της ΝΔ. Έχει δημιουργηθεί η αντίληψη ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω διαδικτύου όμως προσωπικά ανήκω στην παλιά γενιά των διά ζώσης συναντήσεων όταν η ζωή και η πολιτική κυλούσαν με μία ζωντάνια΄΄. Μίλησε ακόμη για τη συνεργασία που έχει με τον κ. Χαρδαλιά. Τέλος, απευθύνοντας αγωνιστικό χαιρετισμό σημείωσε: ΄΄Όπου πήγαμε σε όλη την Ελλάδα δεχόμαστε μηνύματα νίκης, μηνύματα αισιοδοξίας, ο κόσμος συσπειρώνεται όλο και περισσότερο στη ΝΔ. Πιστεύω ότι την Κυριακή η νίκη θα είναι πολύ μεγάλη΄΄.

Εν συνεχεία και οι δύο αναχώρησαν για την Πάτρα καθώς σε λίγες ώρες θα μιλούσαν στη μεγάλη συγκέντρωση του κόμματος στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr