background img
banner
banner

Πρεμιέρα αγωνιστικής σεζόν για τον ΙΝΟΑ με τον αγώνα “Διακοπτό 2023”

Η αγωνιστική περίοδος για το 2023 ξεκίνησε την Κυριακή 14 Μαϊου για τον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της χρονιάς που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο αγώνας με την επωνυμία “ΔΙΑΚΟΠΤΟ 2023” διεξήχθη στην περιοχή του Κορινθιακού κόλπου και εντάσσεται στο Αγωνιστικό πρόγραμμα Ανοικτής Θαλάσσης του ΙΝΟΑ.
Η διαδρομή ήταν συνολικής απόστασης 16 μιλίων με εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άγιο Νικόλαο, στην παραλιακή ζώνη Αιγίου. Η εκκίνηση δόθηκε συγχρόνως για όλες τις κλάσεις και τις κατηγορίες τους.

Απονεμήθηκαν έπαθλα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή της γενικής βαθμολογίας σκαφών ORCi, ORC Club καθώς επίσης και στους νικητές των κλάσεων, ανάλογα με τη συμμετοχή.
Nα σημειωθεί ότι, στο φετινό πρόγραμμα προστέθηκε για πρώτη φορά και αγώνας τεσσάρων ημερών και αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών. Είναι το ράλι Κορινθιακού, το οποίο έγινε για τελευταία φορά πριν από δέκα χρόνια και εντάχθηκε φέτος στο πρόγραμμα γιατί οι άνθρωποι του ΙΝΟΑ θέλουν να αναβιώσει ξανά. Θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 μέχρι και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Το 2023 θα αποτελέσει χρονιά ορόσημο για τον Όμιλο που θα φιλοδοξεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr