background img
banner
banner

Πρώτη στην Αχαΐα, πρώτη και στην Αιγιάλεια η Χριστίνα

Το 2019 που μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή των Ελλήνων η Χριστίνα Αλεξοπούλου με 11.621 ψήφους κατέλαβε την τέταρτη έδρα, αφού χρειάστηκε να διαλέξει άλλη o Κυριάκος Μητσοτάκης, που είχε δηλώσει τότε και την Αχαΐα.

Έκτοτε δεν άφησε τίποτα στην τύχη, δούλεψε σκληρά, κέρδισε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα και το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου τη δικαίωσε πανηγυρικά.

Όχι μόνο αύξησε τη δύναμή της, αλλά την υπερδιπλασίασε ερχόμενη πρώτη σε σταυρούς 23.657 (στο 91,39% ενσωμάτωσης σταυρών), δηλαδή μπορεί να ξεπεράσει τις 25.000, με διαφορά από τον δεύτερο Ανδρέα Κατσανιώτη που διατήρησε τη δεύτερη θέση. Η κ. Αλεξοπούλου όμως, σύμφωνα με την σταυροδοσία στην Αιγιάλεια, φαίνεται ότι καταφέρνει να κόψει και στο δήμο μας πρώτη το νήμα με 4.186 σταυρούς (σε 125 από 131 τμήματα), ξεπερνώντας και τον Αιγιώτη Άγγελο Τσιγκρή που ήρθε τέταρτος στην Αχαΐα.

Η πρωτιά της Αλεξοπούλου δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αφού έμεινε κοντά σε όσους την πίστεψαν από την αρχή της θητείας της, αλλά και πριν, καταφέρνοντας έτσι να είναι και πρώτη στη λίστα των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Μαζί με την κόρη της Πηνελόπη, πήγε στο 454 εκλογικό τμήμα Πατρών και ψήφισε την Κυριακή το πρωί, σίγουρη ότι τώρα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα για την Αχαΐα.

Σε δήλωσή της ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη στη Νέα Δημοκρατία και στην υποψηφιότητά μου. Όπως είχα υποσχεθεί το 2019 και προεκλογικά, να είστε βέβαιοι ότι θα δώσω και πάλι τον καλύτερο εαυτό μου, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Ο αγώνας συνεχίζεται, το ίδιο και περισσότερο έντονα, μέχρι την τελική νίκη.”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr