background img
banner
banner

Πειρατεία στη Ζάκυνθο ο Παναιγιάλειος 4-1 τον ΑΟ Λεβάντε

Με ορμή από το α΄ ημίχρονο οι μελανόλευκοι κούρσεψαν την ομάδα της Ζακύνθου αρπάζοντας τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς που τον έφεραν ακόμα πιο κοντά στην Γ΄ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι αντίθετα με τον Παναιγιάλειο παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, δεν μπόρεσαν να ακουλουθήσουν τον ρυθμό της ομάδας του Θόδωρου Ανδριόπουλου και μοιραία μετρούσαν τέσσερα γκολ στην εστία τους από το α΄ ημίχρονο.

Δυναμική παρουσία και στη Ζάκυνθο για τους Αιγιώτες φιλάθλους 

Δεν υπολόγισαν τα χιλιόμετρα, την ταλαιπωρία και την κούραση οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου. Θυσίασαν για μια ακόμα φορά τον ελεύθερο χρόνο τους και την ξεκούραση της Κυριακης για να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο νησί του Ιονίου.

Σε επίθεση από το πρώτο λεπτό ο Παναιγιάλειος 

Από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Σπύρου Λιάρου, οι παίκτες του Παναιγιάλειου ξεχύθηκαν στην επίθεση, μονοπώλησαν τις φάσεις στην εστία του Δημήτρη Φαραό και μετά το δοκάρι του Αρβανίτη από την σέντρα του Λιάτου στο 6΄, την ατομική προσπάθεια και το σουτ άουτ του Σκούτα στο 14΄, την ευκαιρία του Α. Σπανού στο 16΄, έφτασαν στο 1-0 ένα λεπτό αργότερα.

Σέντρα στην καρδιά της άμυνας από τον Οικονόμου και όμορφο γκολ από τον Λιάτο.

Προηγουμένως στην πρώτη τελική προσπάθεια που είχε ο ΑΟ Λεβάντε, ο Γάλλος Ρεμί Ροντό εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μαυρούλια.
ακολούθησε και μια ακόμα καλή επιθετική ενέργεια του Λεβάντε με τον Τσουκαλά να αποκρούεται στο 19΄ από τον Μαυρούλια.

Ρεσιτάλ ευκαιριών και τερμάτων στο τελευταίο 25λεπτο 

Οι επιθετικοί του Παναιγιάλειου εύρισκαν τους τρόπους να «τρυπούν» την αντίπαλη άμυνα και να χάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Στο 20΄ ο Κοτσόκολος αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Φαραό και στο 26΄ ο Γκάτσης έχασε μεγάλη ευκαιρία από την πάσα του Οικονόμου.

Σε δυο λεπτά δυο γκολ  

Το 2-0 άργησε σχετικά με τις καλές ευκαιρίες που απώλεσαν οι μελανόλευκοι και πραγματοποιήθηκε στο 30΄. Πάσα ο Λιάτος πολύ καλή ενέργεια και γκολ από τον Σκούτα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Αρβανίτης σημάδεψε τον Λιάτο στην καρδιά της περιοχής που εκτέλεσε τον Φαραό για το 3-0.

Ο Γκάτσης το 4-0 

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Βαγγέλης Γκάτσης από αυτό το επιθετικό …πανηγύρι. Ο πρώτος σκόρερ της Αιγιώτικης ομάδας πήρε την πάσα από τον Σκούτα στο 41΄και διαμόρφωσε το 4-0.

Με αυτό το σκόρ έκλεισε το α΄ ημίχρονο και φυσικά το επιθετικό κρεσέντο περιορίστηκε στην επανάληψη.

Οι παίκτες του Θ. Ανδριόπουλου μείωσαν ταχύτητα χωρίς ποτέ να χάνουν τον έλεγχο του αγώνα. Με μαεστρία, ποιότητα και εμπειρία διαχειριζόντουσαν την κατάσταση, οι πέντε παίκτες που προστέθηκαν από τον πάγκο μπήκαν γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας.

Θα μπορούσε να πάει ψηλότερα το σκορ 

Δεν ξέμεινε από ευκαιρίες και στο β΄ μέρος ο Παναιγιάλειος, αφού είχε με τον Γκάτση στο 57΄ στην σέντρα του Κοτσόκολου που απέκρουσε ο Φαραός, με τον Σπανό στο 71΄ και στο 78΄, τον Οικονόμου στο 73΄.

Το γκολ της τιμής πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 87΄ με τον Γιούργκες Ελέζι.

ΑΟ Λεβάντε (Π. Τρουπιώτης): Δ. Φαραός, Λογοθέτης (61’ Μαρούλης), Κλάδης (62’ Τ. Φαραός), Καπετάνης, Γιακουμέλος, Αγκαλλίου, Ρεμί (88’ Βυθούλκας), Τσουκαλάς, Γκ. Ελέζι (88’ Παντής), Ρ. Ελέζι, Τριανταφυλλίδης

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Μαυρούλιας, Βλάχος (67’ Αντύπας), Οικονόμου (75’ Παπαδόπουλος), Μαχαίρας, Κοτσόκολος, Χούσα, Αρβανίτης, Α. Σπανός, Σκούτας (75’ Καραπιπέρης), Γκάτσης (67’ Ροδόπουλος), Λιάτος (67’ Τσεκούρας).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr