background img
banner
banner

Στο “1ο τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών” του Αετού Ρίου οι “Λύκαινες”

Την Κυριακή 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το «1o Τουρνουά Ομάδων Κοριτσιών Αχαΐας» από τον Αετό Ρίου για ηλικίες 9-13 ετών στο οποίο συμμετείχαν και οι Λύκοι Αιγιάλειας. Τέσσερις συνολικά ομάδες (Αετός Ρίου, Ίκαρος Πετρωτού, Ατρόμητος Πατρών, Λύκοι Αιγιάλειας) έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα τουρνουά που ήρθε να πιστοποιήσει την ανάπτυξη του σπορ και τη δυναμική του, καθώς όλο και περισσότεροι γονείς ξεπερνούν τις προκαταλήψεις και επιτρέπουν στα κορίτσια να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή τους τις ομάδες του Ατρομήτου Πατρών, του Ίκαρου Πετρωτού και ιδιαίτερα τους Λύκους Αιγιάλειας που ταξίδεψαν από το Αίγιο. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα σωματεία αυτά που είναι οι πραγματικοί υποστηρικτές της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Μετά τη λήξη των αγώνων ακολούθησαν απονομές μεταλλίων στις αθλήτριες από τον Γιάννη Φρέρη εκ μέρους της «Γέφυρας Α.Ε.» που στηρίζει την ομάδα του Ρίου τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο έργο του σωματείου και τη Μάγδα Μαλλιοπούλου, ιδιοκτήτρια του Zanzibar που είναι η χορηγός του τμήματος κοριτσιών.

Το τουρνουά κοριτσιών αποτελεί μια διοργάνωση που σκοπός της είναι να διατηρηθεί και να μεγαλώσει με τη συμμετοχή περισσότερων ομάδων κάθε χρόνο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr