background img
banner
banner

Τετ α τετ Παυλοπούλου με Φαρμάκη και Καρβέλη

ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Παναγιώτα (Γιώτα) Παυλοπούλου.

Η κυρία Παυλοπούλου είχε συνεργασία μαζί τους σε θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των μεγάλων έργων στην Αχαΐα και για μείζονα θέματα της Υγείας στον Νομό αντίστοιχα. Μετά τις συναντήσεις της δήλωσε: «Δύο άνθρωποι, με σπουδαία προσφορά, με αρχές, αξίες και αφοσίωση στο καθήκον. Ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης είναι δύο πυλώνες της Αυτοδιοίκησης και της Υγείας που αντιπροσωπεύουν αυτό που όλοι λέμε αφοσίωση στο στόχο. Η συνεργασία μου μαζί τους ήταν γόνιμη και πρωτίστως χρήσιμη.

Θα ήθελα να επισημάνω πως στη διάρκεια της συνεργασίας μας με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ όχι μόνο για το έργο που επιτελείται στη μεγαλύτερη Υγειονομική Περιφέρεια της χώρας, αλλά και για τη μάχη που έδωσε μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Τους άκουσα με προσοχή και πήρα χρήσιμα εφόδια για τη συνέχεια. Στο δια ταύτα: οι επιλογές της Κυβέρνησης (Γιάννης Καρβέλης) και η στήριξη σε ανθρώπους με ικανότητες (Νεκτάριος Φαρμάκης), είναι η πράξη στο πεδίο ενός μοντέλου που πέτυχε γιατί σχεδιάστηκε μεθοδικά και υπεύθυνα.
Έτσι θα συνεχίσουμε.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr