background img
banner
banner

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά από το Αίγιο!

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗN ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο… ήλιος του ΠΑΣΟΚ ανέτειλε χθες στην Αιγιάλεια απομακρύνοντας κάθε σύννεφο κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων του εκλογικού γραφείου του κόμματος στο Αίγιο. Η οδός Κλεομένους Οικονόμου έξω από το κέντρο που έχει στήσει η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Αιγιαλείας, γέμισε κόσμο, θυμίζοντας σε φίλους και ψηφοφόρους του Κινήματος, κάτι από τα παλιά και δημιουργώντας την πεποίθηση πως το ΠΑΣΟΚ ανακτά τη θέση που του αξίζει στην κοινωνία. Αμέσως μετά τη θρησκευτική ευχή, στο βήμα ανέβηκε ο γραμματέας της Συντονιστικής, Γιώργος Γεωργόπουλος, τονίζοντας: ΄΄Συγκεντρωθήκαμε για να δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ ξαναγεννιέται και είναι πάλι εδώ για να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού και να μπορέσει να φέρει και πάλι τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα. Να δώσει αισιοδοξία και να επαναφέρει το κοινωνικό κράτος που όλοι έχουμε ανάγκη΄΄. Μιλώντας για τους υποψηφίους είπε πως ΄΄έχουμε τη χαρά το ψηφοδέλτιό μας να είναι δυνατό αφού αποτελείται από δώδεκα εξαίρετους ανθρώπους που επιθυμούν να εργαστούν για το κοινό καλό΄΄. Ο κ. Γεωργόπουλος χαρακτήρισε τη χρονική στιγμή ως κρίσιμη για την επόμενη μέρα απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν το έργο της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Αιγιαλείας και να γίνουν μεταδότες του μηνύματος του Κινήματος πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα διότι, όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ είναι ένα Κίνημα ανθρώπων του λαού.

Γ. Γεωργόπουλος: ΄΄Καλούμαστε να κάνουμε μία νέα αλλαγή, αυτή που θα κάνει τη χώρα μας δυνατή΄΄

΄΄Ό,τι θετικό έχει γίνει σε αυτή τη χώρα, τολμάμε και λέμε, ότι είναι έργο του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών, η ισότητα, η δημόσια υγεία, η παιδεία και το κοινωνικό κράτος που χτυπήθηκε τόσο πολύ αυτά τα εννέα χρόνια που λείπουμε από την κυβέρνηση΄΄, είπε ο γραμματέας της Συντονιστικής, τονίζοντας πως ΄΄η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ ώστε να μπορέσουμε και πάλι να αντικρύσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να μην υποβιβάζεται η ανθρώπινη ζωή σε επιδόματα΄΄. Στη συνέχεια κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επισημαίνοντας πως ΄΄από άλλη οπτική ο καθένας, έχουν φέρει τη χώρα σε πολύ δύσκολη θέση΄΄. Επιπλέον, ανέφερε: ΄΄Αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ έχει μία ιστορική ευθύνη να γίνει μεγάλο και να διεκδικήσει και πάλι την κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να ξαναδώσει ελπίδα, δύναμη και προοπτική. Το «πρώτη φορά αριστερά» δεν ήρθε από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά το 1981 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου εξασφάλισε καθετί που έφερε αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στον Έλληνα πολίτη. Σήμερα καλούμαστε να κάνουμε μία νέα αλλαγή, αυτή που θα κάνει τη χώρα μας δυνατή΄΄.

Να σημειωθεί ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζαν ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου και η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας Βιβή Λουκοπούλου. Παρόντες ήταν οι Δήμητρα Αναργύρου, Γιώργος Καρβουνιάρης, Δημήτρης Κατσικόπουλος, Ολυμπία Λόη, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μπέσκος, Λάκης Νασιώτης, Μαρίνος Σκανδάμης, Κατερίνα Σολωμού, Γιάννης Ταπεινός. Εκτός των υποψηφίων, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βάσω Ψυχράμη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Κώστας Σπηλιόπουλος, δημοτικοί, κοινοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο βήμα και οι υποψήφιοι βουλευτές αναλύοντας την πολιτική τους σκέψη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr