background img
banner
banner

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αγάπη και ευγνωμοσύνη στις μανούλες

Η γιορτή της μητέρας είναι γιορτή της ίδιας της ζωής. Ο μητρικός δεσμός, επηρεάζει και καθορίζει τον τρόπο που ο καθένας μας συνδέεται με τον κόσμο. Κάθε μέρα, στο μυαλό, στην ψυχή και στο λόγο μας, υπάρχει η αφορμή να αναφερθούμε στη μητέρα, που η αγάπη της, η στοργή και η ασφάλεια της, είναι στοιχεία που συνθέτουν τον ίδιο τον εαυτό μας.

Οι μανούλες σε όλο τον κόσμο, βιολογικές ή θετές, είναι το καταφύγιο της αγωνία, των φόβων, των προσδοκιών και της ελπίδας μας για τη ζωή. Είναι τέτοια η δύναμη της σχέσης μάνας και παιδιού, που νιώθουμε ότι μας προστατεύει ακόμη και όταν δεν υπάρχει πια. Την ημέρα της μητέρας, τιμούμε σε όλο τον κόσμο, αυτή τη μοναδική ιερή, ανιδιοτελή προσφορά της μάνας στη ζωή.

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία περιλαμβάνει συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για την οικογένεια, τη μητρότητα και την υποστήριξη της Ελληνίδας μητέρας-εργαζόμενης. Εκτός των άλλων ενισχύεται η ανατροφή και η απασχόληση των παιδιών και των βρεφών και αυξάνεται το επίδομα μητρότητας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr